Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Szerelmem elutazott olyan 2 órája 3 hónapra külföldre. Azóta csak sírok, nem tudok senkivel rendesen beszélni, mert folyamatosan sírnom kell. Mit csináljak?
Mióta vagytok amúgy együtt? Csak érdekel, nem fűződik hozzá a válaszom különösebben. Tényleg légy a barátnőkkel, a naplóírás jó ötlet, msn, ha van rá lehetősége. Esetleg változtass valamin, ha van olyan, amin szeretnél, hogy meglepd, ha hazajön, vagy esetleg csinálj neki valami meglepetést, azon is gondolkozhatsz. Hirtelen ezek jutottak eszembe, először mást akartam írni, de amikor mi összejöttünk a szerelmemmel, akkor 2 hónap után 5 napig nem láttam, és képtelen voltam bármit is csinálni, szóval el sem tudom képzelni, hogy ez milyen rossz lehet. De tényleg foglald le magad, ez nagyon fontos, VISZONT ne zaklasd (ha tudtok msn-ezni), ne tedd neki is nehezebbé a dolgot (hozzám közel álló emberek általi tapasztalat)!
A távkapcsolatban élőkhöz lehet egy intim kérdésem? Senki ne bántódjon meg, én elhiszem, hogy szeretik egymást, és elszorul a szívem, ha arra gondolok, hogy mennyire rossz lehet nekik, de mennyire látják értelmét annak, hogy például fél évente találkoznak? Az egyik legjobb barátom távkapcsolatban él, és nagyon érzelmes figura, másfél hónapokat nehezen bír ki, egy év után eljutott oda, hogy belefásult a hiányba, és hiába szerelmes, inkább szenved pár hónapig, de ezt képtelen így csinálni. Tényleg nem bántás, de ha valaki meg tudná fogalmazni, megköszönném. :) De azért sok boldogságot a távkapcsolatosoknak, és mindenki másnak is!
Szia kérdező!
Ha feljársz még az oldalra, akkor kérlek írd meg mi a helyzet veled, veletek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!