Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek a lányoktól, miért nem tudok hozzájuk közelíteni?
Eddig azt gondoltam, hogy mivel csúnyának tartom magam és nem is vagyok egy égimeszelő sajnos, alacsony, vékony fiú vagyok és arcra sem éppen egy Brad Pitt, így azátn mindig úgy éreztem, hogy én senkinek sem fogok kelleni, pedig naponta látok nekem tetsző lányokat és mindig fáj, hogy nem tudok velük megismerkedni, mert maint közelítenek felém a szívem hevesebben ver és sokszor rájuk nézni is alig merek, nehogy azt higgye, hogy egy bunkó, bámulós perverz fiú vagyok.
Az is elég vicces, amikor mellém ül egy lány és, ha hozza összeér a könyökünk vagy a lábunk én már sokszor attól felizgulok és legszívesebben ott helyben lesmárolnám a lányt.
De lépni nem tudok, egyszerűen sosem mertem még kezdeményezni és hiába szeretnék változni eddig sajnos nem sikerült. :/
A legrosszabb, hogy már 22 éves vagyok és szerintem sokan már azt is pletykálhatják rólam, hogy biztos homár vagyok, amiért nincs barátnőm vagy, mert nem merek a lányokkal még beszélgetni sem a suliban meg úgy általában sem.
Meg nincs témám sem, amiről igazán tudnék lányokkal beszélgetni, meg ismerem magamat és tuti nagyon kedves lennék velük, ami nem nyerő manapság.
Így mégis lesz valaha barátnőm? Kezdek nagyon kétségbe esni. :(
tegnap 23:48
Hidd el én is tapasztaltam, de azért az mégsem teljesen én vagyok, mivel az eszem jócskán elviszi, igaz a gátlásokat mindenképp oldja, ez tény.
Én sem tudtam volna jobban leírni.
Pont így vagyok én is.
19/F
Hát igen nekem is ez a problémám! (egoistán hangtik, de jól nézek ki) rendszeresen bámulnak meg lányok. Vékony vagyok. De ha hozzám szólnak mert én nem merek, elpirulok. De olyan szinten, hogy érzem az agyamban az erem lüktetését. Félek attól, már előre is hogy mit illik a szüleivel vagy hogy illik. Rágondolok, és összeugrik a gyomrom. Nagyon bánt... Volt egyszer egy buli. Egy olyan suliban, ahol soha nem jártam, haverok hívtak meg odajött egy csaj kifejezetten hozzám. Azt
Tudtam hogy a csaj oda jár a havertól megkérdeztem, és mégis engem mint 'idegent' kérdezett meg, hogy hol lehet venni világítós bulizós karkötőket. Elkezdem magyarázni, megszólal:nem mutatnám meg inkább a helységet? Mondom de el is kísértem, és néz bele a szemedbe ez a gyünyörűség, és érzed hogy valami van tudod hogy beszélni kéne vele... De egyszerűen megadja magát a lábad a tested az elméd. Nem tudom mit csináljak. Remélem neked sikerült így évek után 16F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!