Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találok ilyen fiút?
Figyelt kérdés
Szerintetek hol találok olyan fiút aki romantikus,kedves,lehet szeretgetni,bújni hozzá,szeret velem lenni ,vicces, olyan mint egy barát de mégis több ??
15/L
2012. febr. 2. 17:36
11/21 anonim válasza:
Sokan vannak, csak az ilyen srácok láthatatlanok.
12/21 A kérdező kommentje:
Ez a baj!! :///
2012. febr. 2. 18:10
13/21 anonim válasza:
Ilyet bárhol. Ennek a követelménynek a fiúk 98%-a megfelel.
14/21 A kérdező kommentje:
Ès abba a 2%-ba ki tartozik???
2012. febr. 2. 18:50
15/21 anonim válasza:
Az én barátom pont ilyen de nem adom :P
Amúgy tényleg sokan vannak csak meg kell találni. Először a baráti körödben keresgél aztán meg csak ismerkedj de azért ne idegenekkel hanem mondjuk haverod haverja...
16/21 anonim válasza:
#9!
Majd én elmondom mi értelme. Az ilyen kérdések kiírója kimondatlanul itt akarnak ismerkedni....
17/21 anonim válasza:
sehol, mert te nem ilyet keresel, hanem olyat aki jól néz ki
18/21 anonim válasza:
A mesékbe aranyom a szivárvány alatt a koboldokon túl ...
20/21 anonim válasza:
En ijen vagyok es jol is nezek ki kulgy kepet es meglatjuk ha szimpatikus vagy akkor minden ok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!