Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leah^^ kérdése:
Hogyan mondjam meg neki, vagy mit csináljak?
Figyelt kérdés
Egy nálam egy évvel fiatalabb fiú tetszik és nem tudom,mit csináljak! Megmondjam-e neki egyáltalán,vagy hagyjam? Mit csináljak,hogy észrevegyen? (tudnotok kell,hogy eléggé szégyenlős vagyok és a szerelem még jobban előhozza ezt)
Nem vagyok vele beszélőviszonyban,nem is ismer,de azt szeretném,ha felfigyelne rám és közben ne égessem le magam totálisan! :// segjtsetek léccci!!
2012. febr. 2. 16:49
1/5 anonim válasza:
Menj oda hozzá beszélgetni. Onnantól már magától jön. Ha nem, ez van.
2/5 A kérdező kommentje:
Ez sajnos nekem nem ilyen egyszerű. Ha meglátom őt,lehajtott fejjel elsietek onnan,mert szégyenlem magam,valami miatt,talán azért,mert úgy kalapál a szívem...szeretnék én olyan lenni,aki bárkihez odamegy,de nem sikerül :/
2012. febr. 2. 17:07
3/5 anonim válasza:
Ha van facebookod akkor ott írj rá..... mond h. unatkozol... meséljen valamit ... stb. utána már találtok valmi közös témát.:) sok sikert
4/5 A kérdező kommentje:
Ez jó ötlet,nemrég jelölt vissza. Köszii!
2012. febr. 3. 17:01
5/5 anonim válasza:
nagyon szívesen
szurkolok neked.:)
(nekem ez már bevált)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!