Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
En eloszor 12 evesen csokoloztam, akkor nm ereztem korainak nm is bantam meg de igy ahogy telik az ido belegondolok hogy vannak akik meg 20 evesen se csokoloztak; tul korai volt? Ti hany evesen kezdtetek? 14/L
Figyelt kérdés
2012. febr. 2. 14:52
11/12 anonim válasza:
tegnap 23:17 visszaolvastad amit írtál?:DDDD 12 évesen értél meg rá, hogy komoly kapcsolatod legyen?:D Lol.
Amúgy annyira buták vagytok, hogy én el sem hiszem. -.-"
Csak mutatnék neked 20 évesen szűz fiúkat és lányokat, lehet leesne az állad. :)
12/12 jázmin010 válasza:
10/ Az osztálytársam bátyja 21 éves és még szűz. Nem néz ki rosszul. Okos és kedves. Erre mi a magyarázatod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!