Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 évesen rettegek a párkapcsolatoktól és a fiúktól. Mit tegyek?
Még nem volt barátom, sose csókolóztam, meg semmi ilyesmi. Nem vagyok csúnya, csak régebben elég visszahúzódó voltam, azonnal elutasítottam mindenkit, aki megpróbált közeledni. Most már nem koptatom le a fiúkat kapásból, csak 1-2 randi után. Mindig mindenkiben találok valami olyan hibát, amire ráfoghatom, hogy ezért nem jövök vele össze, pedig csak félek a fiúktól, a csóktól, meg úgy mindentől. Pl ha randizok egy sráccal, órákkal előtte görcsöl a hasam az idegességtől. Az érzéseimet sem tudom kimutatni a másik iránt. Tudom, hogy nem normális dolog, hogy így rástresszelek, de nem tudok mit tenni ellene... Valaki, valami ötlet? Félek, hogy egész életembe egyedül fogok maradni.
Előre is köszönöm a válaszokat!
20/L
én is így voltam mint te.
aztán kikötöttem hogy csak haverilag vagyok hajlandó találkozni mikor randira hívtak.
így ismertem meg a volt barátomat, először összehaverkodtunk és utána alakult ki.
lehet ez nekem is segítene. így nem kellene mindig attól rettegned mikor ér hozzád, mikor akar lekapni stb.
én főleg a csóktól meg a tapizástól féltem, jobb volt először barátként. megvártam míg magam leszek olyan bátor hogy kezdeményezzek és úgy már elmúlt az egész.
mondjuk nem lett sikersztori, igazából csak kihasznált.
most, 3 év elteltével kezdek újra talpraállni és beszélgteni fiúkkal.
ez az "azonnal randizok és kényszerítem a kapcsolatot 1. perctől"-stílus továbbra sem jön be, nálam a barátilag közeledők arathatnak sikert, amikor nincs randi-szaga az egésznek, nem kell rettegnek nem-et mondani a 2.-tól ha rossz volt, nem kell egymás után 5 cigit egyhuzamban elszívnom nehogy megcsókoljon :D (igen, volt pár katasztrófa-randim :D).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!