Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezt vegyem közeledésnek esetleg?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt vegyem közeledésnek esetleg?

Figyelt kérdés
Már több hónapja, hogy szakítottunk a csajommal. Ő kezdeményezte a szakítást sajnos. Utána úgy volt, hogy haverok maradunk. Egy ideig azok voltunk, de bő 1 hónapja összevesztünk olyannyira, hogy nem írtunk egymásnak msn-en, se sms-ben és nem is találkoztunk a szakítás óta. Viszont tegnap előtt rámírt msn-en, mikor fent voltam, hogy mizu velem, meg elmesélte mi történt vele mostanság és gondolt rám, már hívni is akart máskor, de nem mert. Viszont van barátja úgy hallottam, de nem biztos. Akkor most ezt mire véljem? Lehet újra közeledni szeretne felém? Én elég hidegen reagáltam amikor írt mert utoljára eléggé megsértett mikor beszéltünk és azt megjegyeztem. Most hogyan csináljam tovább változtassak vagy maradjak még ilyen? Úgy gondolom nem lenne érdemes könnyen adni magam ezek után. De szívesen összejönnék vele megint! Érzek még iránta valamit amiből lehetne ismét szerelem.
2009. máj. 31. 16:09
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát, amikor a nagy veszekedésetek után felhívott, és aztmondta, hogy eddig nem mert, akkor lehet, hogy már meg is bánta a dolgokat. Szerintem veheted egyfajta nyomulásnak, de lehet, hogy csak a barátságot akarja megtartani. Sokat informálódj, hogyha netántán, szakítana a pasijával, akkor ragad meg az alkalmat és csapj le rá!:D De nehogy újra "összetiporja a szíved", hogy újra elhagy!
2009. máj. 31. 16:15
 2/2 A kérdező kommentje:
én máskor azt írtam neki, hogy vagy vége vagy nem. haverja nem akarok lenni csak. akkor inkább ne keressük egymást. és utána én nem is írtam neki. most Ő keresett fel, remélhetőleg nem csak havernak akar mert múltkor világos voltam.
2009. máj. 31. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!