Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nektek mennyi időbe telt, míg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mennyi időbe telt, míg elfelejtettétek, azt az embert, akibe szerelmesek voltatok? És mit tettetek, hogy elfelejtsétek?

Figyelt kérdés
2012. febr. 1. 23:52
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
ezért is kellene elfelejtenem, mert ez reménytelen.
2012. febr. 2. 00:12
 12/22 anonim ***** válasza:
ebben az esetben kezdeményezned kell. ha elutasítanak, akkor el tudsz indulni a felejtés útján, ha viszonzást kapsz, akkor meg nem is kell felejteni :) ha nem lépsz semmit elhúzódhat évekig is. tapasztalatból mondom.
2012. febr. 2. 00:15
 13/22 A kérdező kommentje:

na jó de ez elég nehéz, hogy kezdeményezzek nála? Elég ha rámosolygok vagy mit csináljak, vagy elég az ha csak nagyon figyelem?

De szerintetek nem valószínűbb az, hogy nem is igazán tetszek neki, mert akkor tényleg ő lépne, nem?

2012. febr. 2. 00:18
 14/22 anonim ***** válasza:

Nehéz eléggé,2 hónapja szakítottam a barátnőmmel és azóta is szeretem,már nem feltétlen szerelemmel de a ragaszkodás iránta nagyon ott van a szívemben,minden nap gondolok rá és nem váltunk el rosszba de nem találkoztunk,h az érzelmeim elmúljanak iránta,de néha facen írunk egymásnak :)

Nagyon hiányzik hiába van új barátnőm akit szeretek,őt se tudom kitörölni és nem is fogom tudni SOHA de megbeszéltük,h nyáron bulizunk és közös progikat csinálunk,kb fél év még nélküle de nagyon várom már a találkát mivel életem első igaz szerelme volt a csajszi csak ő kiszeretett belőlem :(

De ezt leszámítva jóba maradtunk hisz mindketten nagyon bírjuk egymást csak ő nem érzett szerelmet már :(

2012. febr. 2. 00:25
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
ismerkedj másokkal, nekem így sikerült felejtenem
2012. febr. 2. 00:28
 16/22 anonim ***** válasza:
figyelj, elmondod neki, hogy mit érzel, veszítenivalód nincs. ha vissza is utasít, fájni fog, de utána megfogsz nyugodni, mert tudod, hogy te megpróbáltad. úgy majd lassan beletörődsz, és elkezdesz nézelődni másfelé :)
2012. febr. 2. 00:29
 17/22 A kérdező kommentje:

ha elmondanám, akkor lehet, jót röhögne rajtam, és elmondaná mindenkinek hogy milyen idióta vagyok, hogy így érzek iránta. Ezt nem merném megtenni. Lehet, hogy ismerkednem kéne másokkal is, viszont az a bajom ezzel is, hogy másokat is hozzá hasonlítanék.

Vagy lehet, hogyha mondjuk ismerkednék mással, akkor egy idő után bele tudnék szeretni az új pasiba, őt meg el tudnám felejteni? Szerintetek ez lehetséges, hogy idővel megszeretek valakit, aki meg most tetszik az meg majd nem fog érdekelni? Köszi, hogy válaszoltok főleg ilyenkor:)

2012. febr. 2. 00:33
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

te mekkora h'lye vagy ! :D

Ha úgy érzed ,hogy tetszel neki akkor mire vársz,emiatt elmulasztanád a dolgokat ?

Ötletek:

1.Amikor valamelyik barátnőjével lesz akkor menj oda barátoddal és kérdezzétek meg tőlük,hogy ti mentek moziba páran és,hogy nem-e lenne kedvük nekik is menni.

Többen vagytok,ők is nem olyan égő a szitu

2.Ha gyáva vagy akkor facebookon tegyél fel magadról egy képet és jelölj be rajta pár embert és köztük őt is,majd megkérdezi miért jelölted be akkor mond neki,h valami facebookos játék utén tegelte be magától az embereket és akkor elkezdhettek beszélgetni is :)

3.Írj rá bátran facen ,nincs abba semmi kérdezz tőle valamit,pl mondjuk,h ha egy iskolába jártok akkor,h nem tudod,h mi az igazgató vezetékneve mert anya épp kitölt valami papírt és ott kell és ebből már lehet indítani valami beszélgetést vagy ha kirak valamit face üzifalon akkor írj be valami vicceset :)

De szerintem leginkább élőbe próbálkozz,nem nagy kunszt csak találj ki valami indokot pl hogy nem tudod meddig tart a szünet utánna mondod,h mennyire szenvedsz mert matekotok jön és ő ugy is válaszolni fog rá

2012. febr. 2. 00:59
 19/22 anonim ***** válasza:
először is ki az a hülye aki szerint egy szerelmes ember idióta? :O másodszor próbálj meg ismerkedni, lehet, hogy az is beválik :) én olyan vagyok, ha szerelmes vagyok, akkor szemellenző fent, és mást észre sem veszek, de nálad működhet. csak szerintem akkor benned marad az az érzés, hogy mi lett volna, ha nem lettél volna gyáva...
2012. febr. 2. 00:59
 20/22 A kérdező kommentje:
köszi, hogy válaszoltatok:) Sok hasznos tippet írtatok nekem.
2012. febr. 2. 01:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!