Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó ötlet lenne, ha elmondanám, vagy inkább ne?
Sziasztok!
Elég "hülye" helyzetben vagyok. :)
Sikerült belezúgnom az egyik lány „barátomba”.
Ez nem túl jó, mert olyan a kapcsolatunk, hogy mindent megoszt velem (és én is vele), 120%-ban megbízik bennem és nem tudom mitévő legyek. Szívem szerint elmondanám neki, de ha az eszemre hallgatok akkor viszont nem, mert tartok attól, hogy többé már nem bízna meg bennem és eltávolodnánk egymástól, ez pedig az utolsó amit akarok! Különösen rossz, hogy életemben először tudok valakit igazán szeretni, de hogy miért pont Őt? :D :) Nem beszéltem vele már kb. 2 hete, kicsit eltűntem, hogy elfelejtsem valahogy, legalábbis csillapodjak egy kicsit, de nem jártam túl nagy sikerrel eddig..
Köszi!
19/F
ha megteszed és nem jön össze akkor bánni fogod!
ha nem teszed meg akkor azt fogod bánni h nem tetted meg
ugyanez volt velem a szitu másfél éve körülbelül, úgy voltam vele hogy ha nem lépek bánni fogom, ezért léptem.. ő közölte hogy csak barátként tekint rám stb, utána nem beszéltünk 1 hónapig, emésztettük a dolgot, de nem bírtuk egymás nélkül :) megkeresett aztán ugyanott folytatódott a barátságunk ahol abbamaradt
20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!