Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Srácok! Nektek néha szükség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Nektek néha szükség van egy kis csendre?

Figyelt kérdés

A barátom néha magába zuhan. Teljesen elvonul, még beszélgetni se szeretne. Minden oké közöttünk, nincsenek veszekedések, megbeszéljük a gondokat. Viszont messze van tőllem és aggódok érte. Ha pedig megkérdem mi bántja akkor meg mellébeszél. Nem túlságosan nyílt ember, ezért túl nehéz vele.

Milyen okai lehetnek? Feszültség vagy valami más..?

Tudok neki valahogyan segíteni?

(A válaszokat előre is köszönöm.)

2009. máj. 31. 14:45
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Úgy vélem, embere válogatja. Nekem néha szükségem van egy kis egyedüllétre, amikor magamban lehetek a gondolataimmal. Bár arra ügyelek, hogy ez ne okozzon gondod a párkapcsolatomban.

(31/F)

2009. máj. 31. 14:53
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen, mindenkinek van szüksége egy kis magányra! Csak lehet, hogy a barátod nem veszi észre, hogy neked is rosszat okoz ezzel! Ha baja van nyugodtan kérdezd meg tőle mi a baj, mert ha nem is mutatja ki, jólesik neki, hogy törődsz vele, de ha egyáltalán nem reaggál, hagyd békén, ne erőltesd. Ha a gondolatai elszáltak, minden normális lesz!
2009. máj. 31. 14:56
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Persze néha mindenkinek kell egy kis magány, nyugalom. Az én párom is ilyen, tudom hogy nagyon szeret engem de néha neki is kell egy kis nyugalom hogy csak magával foglalkozzon és kicsit kitusztuljon a feje, hogy csak a saját gondolataival legyen és átgondolja azokat, de ezt megértem. 18/L
2009. máj. 31. 15:27
 4/4 anonim ***** válasza:
Van! Az én párom is egy ilyen periódusban van, 3 hete vesztette el a munkáját, igaz talált már újat, de még mindig tele van gondokkal. 100 km a távolság köztünk, nem tudok ott lenni mellette minden percben, pedig szeretnék. Azzal meg csak rontok most a helyzeten, ha folyton hisztizek azért, hogy nincs elég ideje rám. A legjobb megoldás így a 3-4 hetes szünet míg rendbe jön anyagilag és a munkába is belerázódik. Nekem is vizsgaidőszak, ez lefoglal valamelyest, nem "zaklatom" smsekkel, utána pedig egy kis pihenő, átgondolom én is a dolgokat, mit változtassak, hogy ne legyen hiszti és belevetem magam a munkakeresésbe, mert bízok abban, hogy rendbe jönnek a dolgok és talán össze tudunk költözni....
2009. máj. 31. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!