Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, fiúk! Ki, mit vesz a párjának valentin napra?
Figyelt kérdés
kort is irjatok,légyszí!:)2012. febr. 1. 19:21
11/19 anonim válasza:
Ha ennyire szereted, találd ki magad mit adsz, ne másokat utánozz. :)
12/19 A kérdező kommentje:
én a 3dik válaszolónak irtam azt te MARHA!te nem tudsz kérdést olvasni!
2012. febr. 1. 19:36
13/19 anonim válasza:
műpéniszt. remélem örülni fog neki.....
14/19 A kérdező kommentje:
kiméljenek már meg az ilyen idióták! az irjon már,aki tényleg normális választ tud adni.ha egyszer nem érdekel a valentin nap,akkor mi a f...szt kerestek itt!
2012. febr. 1. 19:40
15/19 anonim válasza:
Ez sajnos nem jött be mivel előbb írtad a te kommentedet mint válaszolt... De még mindig nem válaszolt senki semmit. :D
16/19 anonim válasza:
Egy hétvége Ausztriában, síelés. Kúrvanagy mázlim van, hogy a barátnőm február 16.-án született, így a valentin meg a szülinap egy kalap alatt elmegy. Egyébként kedden tervezem megmondani, így remélhetőleg nagy lesz az öröm.
26/F
17/19 Ata 42 válasza:
Kap valamit,de nem a boltból...
Bár azt máskor is.
18/19 anonim válasza:
Gondolom valami plüssöt, vagy még magam sem tudom 20L
19/19 anonim válasza:
Én szerelmi kupont csináltam neki,50 dologgal.Van benne pajzán,meg relax kártya,masszirozz meg,hozz egy sőrt ilyenek.
Mondjuk ezeket amugyis megkapja,de mókás lesz pl a Csókolj meg most azonnal kártya vagy a vita közbeni Ne vitázz kártya:)
Illetve irtam neki egy szerelmes levelet,egy hajnyirót,meg ilyeneket.
Én szeretek ajándékozni,általában saját kézzel készitett dolgokat:)
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!