Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megcsalt a barátnőm? Hüvelygyu...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt a barátnőm? Hüvelygyulladása van, de mitől? Én nem léptem félre az elmúlt 1 évben csak vele voltam.

Figyelt kérdés
2012. febr. 1. 15:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Annyira szerencsétlen vagy!!!
2012. febr. 1. 15:50
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Legalább utánanéztél volna, hogy mitől lehet ez.
2012. febr. 1. 16:32
 13/15 anonim ***** válasza:

Hogy te mekkora egy hülye majom vagy kérdező. Hány éves vagy, 14?

26 N

2012. febr. 3. 21:13
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Kezdj inkább azon gondolkodni, hogy mennyire erős a kapcsolatotok, ha ez a kérdés felmerült benned 35/F
2012. febr. 6. 13:16
 15/15 anonim ***** válasza:

Antibiotikum, vagy felfázás, ami most nem is lenne meglepő, így a nagy mínuszokban.

Én a múltkor itthon fáztam fel 2-szer is, mert az alattunk lakó vénasszony egész napra nyitvahagyja az ablakát a konyhában és annyira hideg volt ettől a járólap, hogy felfáztam, szerinted szidtam-e a jó k. édesanyját? 37N

2012. febr. 6. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!