Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudtok társkeresőt komoly kapcsolatra?
Tudomásul kell venni, hogy minden férfi dugni akar, csak valaki ehhez belemegy tartós kapcsolatba is, képes hosszú távon egy nővel lenni.
Rengeteg a forever alone típusú fiú a társkeresőkön, akik hisztérikusan képesek ragaszkodni egy lányhoz, mert annyira magányosak. Követelőzőek, lerázhatatlanok, ha már egyszer randiztál velük, akkor nem tudják elviselni, hogy nemet mondasz később, mert kiderül, hogy nem annyira szuper a srác.
Szóval csak óvatosan, aki normálisnak néz ki a társkeresőn, az sem biztos, hogy az a lelke mélyén.
Tegyél fel magadról egy egyszerű(nem pucsitós, nem csücsöritős és nem cicivillantós) képet, s mindjárt csökken azok száma akik csak megd*gni akarnak.
Am meg én is fent voltam néhány helyen, és nekem csak pozitiv élményeim vannak. Sok rendes férfit ismertem meg, közülük eggyel kerültünk közelebb egymáshoz, bár a szerelem nem jött össze,de azóta is jó barátok vagyunk. :)
Úgyh sztem vágj bele, csak légy óvatos. :)
Randivonal.hu, Talalka.hu, stb
parom.hu
Ennél normálisabbat még nem találtam. Egyedül itt nem rohantak le kora huszonéves díszpintyek (35 vagyok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!