Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok szerintetek?

Figyelt kérdés
a mostani barátnőmmel közel egy hónapja együtt vagyunk és látam rajta h valamin agyal az utcsó hétbe és azt mondta h ő nem szokta meg h ennyire odafigyelnek rá törödnek vele meg kényeztetik (kényeztetést semmi pénz dolgot ne értsetek ... csak a kedvébe járok sokszor puszilgatom ilyesmi ... ) és ezért nem tudja hovatenni ezt ahogy elnézem ez lesz a feszte a kapcsolatunknak de én egy nőt imádok kényeztetni ! mi tévő legyek? én nem nagyon tudok emgváltozni. azt is mondta h ő rá sose figyeltek rá ennyire a barátai
2012. jan. 31. 19:04
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem komoly dolog. Próbálj meg nem annyit törődni vele, meg állandóan ott lenni. Viszont helyesírási szinten megváltozhatnál.
2012. jan. 31. 19:06
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Új neki a dolog. Velem is volt ilyen. Kell idő mig beérik nála a dolog. Utána halálosan beléd szeret majd. Mondjad neki, h csak élvezze, és adja át magát lelkileg:) De a sok jót ne vidd túlzásba!
2012. jan. 31. 19:07
 3/9 anonim ***** válasza:

A te érdekedbe, fogd vissza magad!

Én is éreztem úgy, mint a barátnőd és hidd el néha kell csak a falás-nyalás. Egy-egy véletlen érintés, egy elkapott mosoly sokkal jobban fog tetszeni neki.

2012. jan. 31. 19:09
 4/9 anonim ***** válasza:

egy picit engedj ebből vagyis egy nagyon picikét legyél vele hidegebb. hagyj neki picit több teret.

tudja hogy szereted, de neki ez nagyon új. idő kell az ijet megszokni. majd ő maga is fog közeledni ;)

2012. jan. 31. 19:09
 5/9 anonim ***** válasza:

de van akit ez megfolyt!

adj levegőt és ne foglalkozz vele annyit

2012. jan. 31. 19:10
 6/9 Nazira ***** válasza:
Igazából nekem is volt ilyen és nem tudtam hozzászokni bár nekem nyálas volt non a dolog mert a sarkamban volt mindig meg na mind1 :D Fokozatosan szoktasd hozzá vagyis kicsit próbálj ne mindig bújni aztán már nem lesz furcsa és egyre többször míg a végén ő akarja, h legyél ilyen amilyen vagy.
2012. jan. 31. 19:11
 7/9 A kérdező kommentje:

köszi a tanácsokat :D

hát igen a helyesírás nem azt figyeltem ....

megpróbálom megfogadni a tanácsotokat

2012. jan. 31. 19:16
 8/9 anonim válasza:
Ha pl. utcán vagy közösségben nem tetszik neki annyira, akkor ne puszilgasd, bírd ki, míg haza nem értek.:) Amúgy nyugi, ezt nagyon könnyen meg lehet beszélni,ha képesek vagytok kompromisszumot kötni, nincs veszve a kapcsolat. Beszéljétek meg, hogy hol a "határ".
2012. jan. 31. 21:53
 9/9 anonim ***** válasza:

Nálunk pont fordítva van, a fiúm mondta eleinte mindig, hogy ennyi figyelmet és szeretetet legutóbb az anyjától kapott, míg kicsi volt. De nálunk jól sült el, konkrétan rászokott :D

Hogy viseli a barátnőd? Örül neki, csak furcsállja? Mert ha kellemetlenül érinti, fogd vissza magad, bármilyen nehéz is.

2012. jan. 31. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!