Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kikérhetem a véleményeteket?
Rövid leszek. Szerintetek ha megkérek valakit,akivel szeretnék megismerkedni,és a hölgynek az a szokása,hogy olyan gyorsan beszél hogy alig lehet követni,szóval ha megkérem,hogy legyen szíves beszéljen lassabban,hogy megérthessem,akkor én meg akarom változtatni?
Azon kívül 2-mondatot nem lehet elmondani,mert folyamat közbe vág. Mikor pedig megkérem,hogy adja meg már a tiszteletet,hogy el tudjam mondani amit szeretnék,akkor ismét csak meg akarom változtatni?
Amikor pedig mondom neki,hogy szerintem nem itt kezdődik az hogy megváltoztatok valaki, és én csak az alap tiszteletet szeretném,akkor meg minden átmenet nélkül sírni kezd,mint a zápor eső,mert hogy én meg akarom változtatni,meg parancsolgatni akarok neki.
A kérdésem: Tényleg zsarnok vagyok ettől??? Ez megváltoztatni szándékozás? Lehetőleg minél többen írjatok,létszi,mert ez amolyan közvélemény kutatás akar lenni,hogy tényleg én vagyok ettől a Tyranus?????
Na! Annak a tisztelt válaszolónak,aki engem ismeretlenül is le idiótázott két dolgot reagálnél:
1. Kiállítottad magadról a szegénységi bizonyítványt.
2. Ajánlom szíves figyelmedbe a latin-magyar szótárt
ismerem en az ilyen nyavogos fajtakat,gatat lehetne tomni veluk annyian vannak
s meg mikor rajuk jon az a par nehez nap...hat komolyan mondom az inkabb a ferfiaknak nehez inkabb,olyant nem tudsz mondani hogy jo legyen.
inkabb ne akard jobban megismerni oket kedves kerdezo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!