Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szívesen kipróbálnám lányként, lánnyal. Hol találhatok lányt? Nincs ismerőseim között leszbikus.
Figyelt kérdés
2012. jan. 31. 16:29
1/28 anonim válasza:
Ilyenkor sajnálom ,hogy nem vagyok lány.:-)
3/28 A kérdező kommentje:
Normális válaszokat már :DD szóval valahol a neten találhatok??
2012. jan. 31. 16:31
4/28 anonim válasza:
Ha fizetsz érte, biztos találsz.
6/28 A kérdező kommentje:
nem hivatásossal gondoltam :)
2012. jan. 31. 16:37
7/28 anonim válasza:
Mi a párommal éppen lányt keresünk. Ha gondolod..
8/28 anonim válasza:
Regisztrálj például a love.hu-n. Ellenben nagyon vigyázz, mert az ott lévő biszex lányok nagy része kamuzó pasi, aki csak képeket gyűjt vagy ilyenek.Amíg nem beszéltél vele, vagy nem láttad kamon, senkinek ne higgy!
10/28 anonim válasza:
Én 17 éves leszbikus vagyok,ha gondolod, írj rám. De egyébként elég nehéz,mert a legtöbb olyan oldal,ahol ismerkedhetsz tényleg tele van pasikkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!