Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalás jelei? Volt benn részed? Miről vetted észre?
Ön az ezredig kérdező a témában! Nyert egy IJ kártyát és egy pici piros hangszórót!
Amúgy én a túlzott kedvességből.
Minden találkozásnál hozott a kedvenc sütimből-csokimból, túláradó érzelmes SMSek, egy kis féltékenység.
Kompenzálta a bűntudatát és elgondolkozott azon, hogy miután ő ilyen könnyen csal, akkor én nem csalom-e őt.
ma 16:22
most amiket leírtál esetleg nem lehet az ellenkezője hogy túlságosan elzárkózik?meg ugye ha nőről beszélünk akkor a nő nem fog bűntudatból csokit és virágot venni..az érdekes az hogy minden kérdésnél ami ilyen megfigyeltem hogy mindenki azt gondolja hogy a férfi lép félre,pedig mint jelen esetben a kérdező is férfi...tehát egy nőnél ha félre lép a bűntudat kompenzálása virágokkal és csokival kivan zárva...szóval nőknél miről lehet észre venni viselkedésbe?
ma 16:23
mindegyikre.
Pardon, heteroszexuális nőként férfiakról van tapasztalatom. XD
Mi nők lényegesen érzelmesebb típusok vagyunk.
Valószínűleg a nő is kompenzál, csak másként.
Ez az első lépés.
A második a féltékenység.
A harmadik az érzelmi leszakadás.
A csaló fél igyekszik hibát találni a másikban, amivel a saját bűnét takargathatja.
ma 16:32
ok akkor ti nők vagy mondjuk te hogyan kompenzálnád?vagy hogyan próbálnád leplezni?
Nálunk semmi!
Igaz, elég rossz passzban volt a házasságunk hónapok óta, de ez eszembe sem jutott volna.
De valami mégis motoszkált bennem, ne kérdezd,hogy mi. Felraktam egy kémprogramot a gépre. Nem is kellett sokat várnom, két napra rá, márt olvastam a chatelésüket.
Ezer ilyen kérdés van. Ne haragudj, de most nincs kedvem válaszolni. Nézd meg azokat. Egyébként meg mindenkinél más és más, de hogy mondjak is valamit:
Ha el akarok sunnyogni valamit, akkor finomat főzök (három fogás) és orbitális szex van este!
Volt már erre precedens.
25ezres teflonedény, ami miatt hónapokig spóroltattam a férjem. Nos két hónapon belül tönkretettem, mivel nem gondolkoztam és fém dörcsivel mentem neki.
Elhagytam a pénztárcámat, benne 20ezer forinttal (másnap meglett a boltban, hiánytalanul)
Kaptunk egy nagy tányérkészletet, és én, miközben fel akartam rakni a szekrény tetejére, elejtettem.
Na itt már rájött, hogy trükközöm. De azért elfogadta a kompenzálást XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!