Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet tartós kapcsolat, ha "korán" történik szex? Inkább idősebbektől várnék választ (25felett)
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy elcsattan az első csók és utána rövid időn belül(1-2hónap) megtörténik az első együttlét.2012. jan. 31. 10:23
11/23 A kérdező kommentje:
:D :D Máris jobb a napom!
2012. jan. 31. 10:42
12/23 anonim válasza:
Örülök, hogy örömet okozhattam! :D
14/23 anonim válasza:
Nálunk 10 nap után történt meg az első
Azóta is együtt vagyunk, most már 2 éve, összeköltöztünk, és komolyan mondom, ilyen harmonikus kapcsolatom még sosem volt!
Előző párommal, több, mint 1 hónap után történt meg az első, mégis hamar vége lett.
Szóval nagyon nem számít, hogy mikor
15/23 A kérdező kommentje:
Akkor tényleg én vagyok ilyen "maradi"!
2012. jan. 31. 10:45
16/23 anonim válasza:
#15 Én megduglak úgy, hogy akkor lesz igazán harmonikus az életed.
17/23 anonim válasza:
#16 Nem, nem vagy maradi. De én szívesen restaurálnám a suncid.
18/23 anonim válasza:
Én is 25 felett vagyok de én is úgy tapasztaltam illetve ismerőseim között is csak olyat hallottam hogy max 1 hét amíg várnak a szexel. 1-2 hónap meg már arra ad okot a másiknak, hogy azt gondolha hogy nem is érdekli az illető pasi/nő.
19/23 BlackSword válasza:
Ez nem építkezés, hogy húzd az időt, és nem is lóverseny, hogy szaladj... Amit mindkét fél akar, azt akkor és ott kell tenni, ahol akarják... Szóval ne gondolkozz annyit!!!
20/23 -=Koldus=- válasza:
Én a barátnőmmel 3 nap után feküdtem le. Igaz nem volt számomra vad idegen, mert előtte már találkoztam vele, csak neki volt pasija, meg akkor még nem úgy gondoltam rá, mint barátnőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!