Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Pasik, ti ruhán keresztül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, ti ruhán keresztül hogy állapítjátok meg h a csaj mennyire csinos?

Figyelt kérdés

Elmentek első randira, lecsekkoljátok a csajt. De hogy? Ha mondjuk pulcsi, meg farmer van rajta. Téli cuccokban hogy látszik az h ki mennyire csinos? Mit néztek meg rakta? A mellét? A s*ggét? Azt h mennyire karcsú? Mert ha egy vékony ruhában meg tudjátok áéllapítani akkor azt mondom oké, de ilyen melegebb cuccokban?

Minden csajt megdícsértek h csinos, akit lefektetnétek? Vagy annak is mondjátok aki nem annyira, de csaj azért h meghúzzátok?

2012. jan. 30. 20:38
 1/8 anonim ***** válasza:
milyen kérdés ez? ha belenézel reggel a tükörbe, nem látod ruhában, hogy csinos vagy-e vagy nem? o.O
2012. jan. 30. 20:40
 2/8 anonim ***** válasza:
jól öltözik, ápolt az arca => törődik magával => csinos.
2012. jan. 30. 20:45
 3/8 anonim ***** válasza:

Bármilyen hihetetlen, mi nők egyáltalán nem úgy látjuk magunkat, mint ahogy ti fiúk néztek ránk.

Gimiben a legtöbb fiúval jóban voltam, és néha, ha a csajokról beszélgettek én is belehallgattam.

Vannak esetek amikor megdöbbentően eltért a véleményünk.

Szóval nem, nem tudjuk megállapítani nektek mi tetszik.

2012. jan. 30. 20:46
 4/8 anonim ***** válasza:

Aki mondjuk röplabdázik,vagy társas táncol azon eleve látni tök min1 milyen cuccban van,hogy jól néz ki,tehát csinos.Személy szerint először a lány arcát nézem meg,aztán az egész lányt,majd legvégül térek ki gondosan az egyes részletekre.

És kikérem magamnak az utolsó kérdést

2012. jan. 30. 20:50
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem a termetéből lehet a leginkább :) a farmer az hazudhat. Én mindenkinek szeretek bókolni aki tetszik és kedves lenni, de csak azokkal akik normálisak velem, ilyenkor a szex nem jár a fejemben többnyire.
2012. jan. 30. 20:58
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha elbüvöl az arcával és a modorával, akkor nem a seggét meg a mellét fogom elsösorban nézegetni.
2012. jan. 30. 21:10
 7/8 anonim ***** válasza:
Általában egész jó pontossággal meg tudom állapítani, hogy kicsomagolva milyen lesz a lány. Lehet kisebb-nagyobb eltérés, de be tudom kategorizálni. Én mindent szoktam nézni rajta. Ez téli cuccokban úgy működik, hogy egy kicsit tapi ide-oda és máris kiderül, hogy milyen feszes a bőre, hasonlók. Az is szempont, hogy mennyi pénze van a leánynak, mert azzal általában egyenesen arányosan többet is költ magára, ha pedig van műcici, fitness, meg miegyebek, már kevésbé zsákbamacska az egész! ;)
2012. jan. 31. 00:45
 8/8 anonim ***** válasza:
Pffff
2012. ápr. 11. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!