Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogosan zavar a párom múltja?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan zavar a párom múltja?

Figyelt kérdés

Másfél éve vagyunk együtt a párommal, mindenben megértjük egymást, jól kijövünk. Letisztáztuk mielőtt összejöttünk, hogy felesleges a múltról beszélni, le kell zárni. A kapcsolatot sem kell tartani az exekkel. Ebben én is egyetértettem, de kicsit furcsa volt h így "megállapodtunk". A barátom mellett állandóan új embereket ismertem meg, ugye bekerültem a baráti körébe. Nemrég az egyik szórakozóhelyen leül mellém egy srác, elkezdünk beszélgetni, látásból ismertem már. A barátomra terelődött a szó, mióta vagyunk együtt, stb. Aztán kezdett más irányt venni a beszélgetés: a barátom régebben lefeküdt az ő barátnőjével. Koppantam. "Az én barátom belemászik egy másik kapcsolatba? Ilyen nincs... akkor már értem miért nem szabad beszélni a múltról" ezek jártak a fejemben. Persze nem hittem el mindent amit mondott a srác, megkérdeztem a barátomat, és ő azt mondta, hogy ez nem rám tartozik, pláne nem velem fogja ezeket megbeszélni. Ekkor tudtam h igaz és nem véletlen kellett titkolózni. Azóta a barátom mindennek elhordja azt a srácot, a csajt pedig hevesen k...vázza.

Mit tegyek? 22L

2012. jan. 30. 14:36
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Reméltem azért, hogy legalább egy ember is megért engem. Nem az bosszant, hogy lefeküdtek, hanem belerondított egy másik kapcsolatba! Az én értékrendemtől ez távol áll. Szerintem épp olyan hibás az is, akivel történik a megcsalás...
2012. jan. 30. 14:50
 12/13 anonim ***** válasza:

" Letisztáztuk mielőtt összejöttünk, hogy felesleges a múltról beszélni, le kell zárni. "

Ugyanezen a vonalon elindulva neked is van vaj a füled mögött.

Egyébként: lehet megbánta, és tényleg a csaj csábított el őt, mikor részegen magába volt roskadva. Bármi lehet, ami történt megtörtént. Az ő múltja, és nem kell minden részletét ismerned.

Vagy szívesen hallgatnád, hogy milyen szerelmet érzett az első csókjakor, vagy hogy milyen szép cicije, és milyen finom puncija volt a nőnek, akivel először lefeküdt? NEM HINNÉM.

Ha majd meg akarja osztani veled, akkor hallgasd meg. Egyébként meg ne kérdezz. Megállapodtatok, tartsd ezt tiszteletben.

23F

2012. jan. 30. 14:52
 13/13 anonim ***** válasza:

Meg tudnálak érteni, ha csak nekem is önmagam lenne a középpont. "Belerondított" másnak a kapcsolatába? Nem ismered a körülményeket, nem tudod, melyek motiválták a "belerondítást". Akkor ítélkezzél, ha magad semmiben sem buktál még el. Ha nem találsz ilyet, akkor itt van ez a felvetésed. Ha szigorúan veszed, akkor ez meg tőled egy árulás, mert a háta mögött rombolod a párod jó hírét. Ha valóban a párod, akkor a hibái is a tiéid, és azokat nem illik kiteregetni. Főleg nem egy elmúlt dolgot. Akkor lenne jogos a felháborodásod, ha most is azt tenné, hogy "belerondít" más kapcsolatokba. Baj, hogy képes volt rá? Akkor mi van? Akkor soha nem lehet megbocsátani neki? Ha így mész neki a kapcsolatotoknak, nem szép jövőt jósolok a párodnak. Ezt akarod majd folytatni, régi dolgokat felhánytorgatni? Az valami borzalom lesz. Ha bánt a dolog, akkor hagyd ott a párod, és keress egy tökéletes királyfit, fehér lovon, természetesen szüzet, gazdagot, és hősszerelmest, akinek a másodállása Superman.

Ne légy már ilyen kisstílű...

2012. jan. 31. 08:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!