Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tette ezt? Úgy volt, hogy együtt maradunk.

Ilyenkor az a legjobb taktika, ha nem csinálsz semmit. Ne keresd, ne írj neki, ember számba se vedd.
Most ugyanis arra számít, hogy te fogod keresni. De már csak azért se keresd, ha kimondta, hogy vége, akkor legyen is. Ne foglalkozz vele.
Ismerkedj te is más lányokkal. Járj el szórakozni a barátaiddal.

Képzeld, velem is ez történt 4 éve... :( Annyi különbséggel, hogy sms-ben történt a szakítás 2,5 év után.
Kivoltam. Viszont az sms után én egyáltaán nem kerestem ,nem írtam, semmi. Úgy voltam vele, ha ennyit érek neki hogy így szakít, nekem meg van annyi tartásom hogy nem rohanok utánna!
Nagyon nehéz volt, első komoly szerelem nekem is meg neki is, ő besokallt, én meg pofára estem.
Túléltem. Erősebb lettem. Én azóta boldog párkapcsolatban élek, ő azóta is keresi a nagy szerelmet, és évek óta bánja a dolgot. Remélem megbocsát magának egyszer, én már rég megtettem. Gondold azt, hogy ez kell ahhoz, hogy megismerd azt a partnert, aki méltó hozzád, és végre boldog lehess!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!