Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért tette ezt? Úgy volt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tette ezt? Úgy volt, hogy együtt maradunk.

Figyelt kérdés
Barátnőm 1 hete elkezdett furcsán viselkedni velem. Nem értettem mi van, de olyan volt mint aki össze akarna veszni velem :S mindig kitalált valamit amin fel kaphatnám a vizet, mindig pasik nevét írta ki az enyém mellé msn-en szivekkel stb. Aztán eltelt pár nap és utána mikor mondtam neki, hogy akkor ezen a hétvégén találkozunk akkor azt írta, hogy nem ér rá, mert haverjával lesz:S Na itt már tényleg kiakadtam kicsit és kezdődött sajnos a veszekedés majd durván elkezdett egyszavas válaszokat írni. Utána meg rám olvasta, hogy én túl sok vagyok neki, nem érdemel meg engem ő nem tud ilyen komoly kapcsolatban élni rájött, hogy neki ez nem megy sajnálja. Erre kérdezem vége?:O Majd ő: igen... Hát azóta nagyon kivagyok és azt hallottam már új pasival kever. Elég durván átb*szott azt érzem! Ilyenkor mit csináljak? Írjak ne írjak menjek ne menjek oda ?
2009. máj. 30. 15:49
 1/8 anonim ***** válasza:
Hát szerintem gerinctelen dolog volt tőle, hogy msn-en szakított!:S Menj el hozzá, és mond meg neki, hogy mondja a szemedbe.
2009. máj. 30. 15:52
 2/8 A kérdező kommentje:
köszi a választ, de közbe tegnap azt is mondta, hogy ne menjek oda és kész meg se próbáljam... nem tudom mi van szerettem becsültem sose bántottam meg msotmeg úgy viselkedik velem mintha ki tudja mit tettem volna...:S állandóan lehord mindennek ha írok neki msn-en...
2009. máj. 30. 15:54
 3/8 anonim ***** válasza:
Mit csinálj? Tudom, hogy nehéz, de örülj neki, hogy vége. Igaza volt. Tényleg nem érdemel meg...
2009. máj. 30. 16:05
 4/8 A kérdező kommentje:
hát 4 hónapig jártunk, de akkor nem tudom minek etetted be, hogy ő velem marad neki nem kell más örül, h rám talált meg ilyesmi... msot hirtelen akkorát változott, h el se hiszem... bunkón és gyerekesen viselkedik állandóan és aogy előbb írtam mindennek lehord alaptalanul...
2009. máj. 30. 16:26
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Ilyenkor az a legjobb taktika, ha nem csinálsz semmit. Ne keresd, ne írj neki, ember számba se vedd.

Most ugyanis arra számít, hogy te fogod keresni. De már csak azért se keresd, ha kimondta, hogy vége, akkor legyen is. Ne foglalkozz vele.

Ismerkedj te is más lányokkal. Járj el szórakozni a barátaiddal.

2009. máj. 30. 16:26
 6/8 A kérdező kommentje:
köszi, most már tuti, h nem írok neki, ma volt az uccsó ugyanis ráírtam olyan 3 körül és megint azt csinálta... ebből nem kérek... eléggé kivagyok ez meglepett nem számítottam arra, hogy így fog viselkedni valamikor is velem mert egy nagyon aranyos kedves csajnak ismertem meg...
2009. máj. 30. 16:29
 7/8 anonim ***** válasza:

Képzeld, velem is ez történt 4 éve... :( Annyi különbséggel, hogy sms-ben történt a szakítás 2,5 év után.

Kivoltam. Viszont az sms után én egyáltaán nem kerestem ,nem írtam, semmi. Úgy voltam vele, ha ennyit érek neki hogy így szakít, nekem meg van annyi tartásom hogy nem rohanok utánna!

Nagyon nehéz volt, első komoly szerelem nekem is meg neki is, ő besokallt, én meg pofára estem.

Túléltem. Erősebb lettem. Én azóta boldog párkapcsolatban élek, ő azóta is keresi a nagy szerelmet, és évek óta bánja a dolgot. Remélem megbocsát magának egyszer, én már rég megtettem. Gondold azt, hogy ez kell ahhoz, hogy megismerd azt a partnert, aki méltó hozzád, és végre boldog lehess!

2009. máj. 30. 18:20
 8/8 A kérdező kommentje:
köszi a választ, igaz, hogy tovább kell lépni csak valahogy most így hirtelen nem megy. De majd idővel persze csak megoldódik nálam is a dolog. Örülök, hogy már nálad legalább rendbe jöttek a dolgok azok után. Nem tudom Ő mennyire bánta meg de még semmi jelét nem látom.
2009. máj. 30. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!