Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Decközepén megismerkedtem egy csajjal (18). Jól elvoltunk süteménnyel várt stb, nagyon őszinte és lelkiismeretes csaj. Több dolgot is elmondott mielőtt összejöttünk volna h ígyis akarom-e. Eleinte poénból taliztunk, mind2 fél nagyon megvolt elégedve?
Nagyon egyedi a csaj. Mind2-en poénból kezdtük el ezt az egészet. Még ilyennel i fárasztott, hogy lehet Angliába költöznek a nyáron és jobb ha ezt tudom, hogy mibe megyek bele. És megérti ha ezért nem is akarok vele többet találkozni.
Semmi extrát nem kértem. Pl ilyenek h befesthetné a haját. akkor amikor hülyén felhuzva horta a gaytát mondtam h huzza lejebb mert az ugy jobb. akko volt olyan h felhívtam és az volt az egyik kérdésem h volt a szoli, ráadásul nem is azért mert fehér nekem :D akkor egyszer kicsit nem kiabálva de erősebb hangnemben kiosztottam h jó lenne ha nem az egész iskola rólunk beszélne...főleg h ez még nem is publikus.. ráadásul nem miattam.
Szerintem nem szeretett téged, és nem tudta hogy milyen indokkal szakítson veled, kellett egy indok, te meg adtál egy indokot.
Nem szeretett, te meg túlságosan is szeretted őt.
hát ja.
igaza van a 9.43nak.
én csak elejtettem egy véletlen észrevételt a bnőmnek,hogy tetszik ez,meg az a fajta hajszín és másnap olyan volt a csajom haja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!