Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Decközepén megismerkedtem egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Decközepén megismerkedtem egy csajjal (18). Jól elvoltunk süteménnyel várt stb, nagyon őszinte és lelkiismeretes csaj. Több dolgot is elmondott mielőtt összejöttünk volna h ígyis akarom-e. Eleinte poénból taliztunk, mind2 fél nagyon megvolt elégedve?

Figyelt kérdés
Most szakított velem azzal az indokkal. hogy nekem van egy elképzelt ideálom és én azzé akarom őt változtatni. Vagy el fogadom így vagy sem. Ez nem igaz. De tényleg félreértehtő dolgokat mondtam. Azt mondja bejövök neki most is. De már nem érzi ugy hogy folytatnia kéne. Mert eltávolodott tőlem ezek miatt. Ma is beszélgettünk. Mindent bevetettem. De elhatározta magát h nem. És békében elváltunk. Én tiszta szívből beleszerettem ezt csak megjegyzésként rakom hozzá. Elismerem h hülye voltam, de ezek nek akkora dolgok amit nem lehet megebszélni és tisztázni. Mi a véleményetek? 1 csávója volt egy évig. Azt mondja ha már ilyeneket kérek tőle mi lesz később. neki ez nem kell. elment a kedve. Mi a véleményetek?
2012. jan. 29. 23:50
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Nagyon egyedi a csaj. Mind2-en poénból kezdtük el ezt az egészet. Még ilyennel i fárasztott, hogy lehet Angliába költöznek a nyáron és jobb ha ezt tudom, hogy mibe megyek bele. És megérti ha ezért nem is akarok vele többet találkozni.

Semmi extrát nem kértem. Pl ilyenek h befesthetné a haját. akkor amikor hülyén felhuzva horta a gaytát mondtam h huzza lejebb mert az ugy jobb. akko volt olyan h felhívtam és az volt az egyik kérdésem h volt a szoli, ráadásul nem is azért mert fehér nekem :D akkor egyszer kicsit nem kiabálva de erősebb hangnemben kiosztottam h jó lenne ha nem az egész iskola rólunk beszélne...főleg h ez még nem is publikus.. ráadásul nem miattam.

2012. jan. 30. 00:04
 12/16 A kérdező kommentje:
mármint ezt az angliás cuccot az elején mondta mert szerinte úgy fair.
2012. jan. 30. 00:05
 13/16 anonim ***** válasza:
58%
hülyevagy blabla
2012. jan. 30. 00:18
 14/16 tevetke ***** válasza:
73%
Engem is idegesítene, ha meg akarnád mondani, hogy hogyan nézzek ki... én pl. kifejezetten allergiás voltam erre a volt páromnál... Szóval vagy elfogadod így, ahogy van, és hagyod, hogy ő döntse el mi tetszik magán, mi nem vagy elfelejted őt. Esetleg annyit tudsz csinálni, ha nagyon nem tetszik valamelyik ruhája, hogy azt mondod neki, hogy láttál ugyanilyet xy-on ( vagy sok emberen mostanában) a városban, hátha akkor ritkábban viseli majd :D
2012. jan. 30. 01:08
 15/16 anonim ***** válasza:

Szerintem nem szeretett téged, és nem tudta hogy milyen indokkal szakítson veled, kellett egy indok, te meg adtál egy indokot.

Nem szeretett, te meg túlságosan is szeretted őt.

2012. jan. 30. 09:43
 16/16 anonim ***** válasza:

hát ja.

igaza van a 9.43nak.

én csak elejtettem egy véletlen észrevételt a bnőmnek,hogy tetszik ez,meg az a fajta hajszín és másnap olyan volt a csajom haja.

2012. jan. 30. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!