Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy csaj akivel megismerkedtem, csak az a baj, hogy kissé távolabb lakik tolem. Nem tudom, hogy hogyan mondjam el mit érzek?
Figyelt kérdés
és hát már pár hónapja jól elvagyunk mámind internet,sms.-néha néha talalkozunk.és hát fiatalabb tolem két évvel o most 14.és ugyvagyunk megdumálva hogy jó barátok vagyunk.de má lassan kezdek érezni valamit és há járnák vele.,de o vele még nemmertem beszélni errol.és o neki ott ahol o lakik udvarol egy gyerek és féltékeny vagyok ,mer nekem kell a csaj,félek hogy a gyerekkel fog járni énmeg alul maradok.és ha megmondanám neki hogy mit érzek vagy akarok és o visszautasítana mer hogy messze lakunk stb.otta másik gyerek akkor tobbé nemtudnák barátilag nézni rá és ezután sztem a baráti kapcsolat is kissé megromlana segíccsetek kérlek :((( vmi jó tanács vagy valami:(2008. nov. 2. 21:13
1/6 anonim válasza:
Azonnal meg kell mondanod neki hogy szereted hogyha nem akarod hogy lecsapják a kezedről.
2/6 A kérdező kommentje:
Az jó,igazad van! csak aza baj hogy o sztem ezt nem így veszi mindt én,és félek attól hogy visszautasítt és akkor minden más lesz
2008. nov. 2. 22:02
3/6 anonim válasza:
Ha nem mondod el neki és közben elkezd járni a másik sráccal na akkor lesz más a helyzet :) szóval ahogy tudod mond el neki hogy mit érzel, ne várj a dologgal mert túl késő lesz.. ne gondolj arra hogy mit fog mondani, csak egyszerűen állj elé és valld be hogy te többet szeretnél tőle mint barátság.. sok sikert
4/6 A kérdező kommentje:
Huh.:) asszem télleg azt kéne csinálnom igazad van .csak ez nehezen fog menni.vhogy félek pedig nemkéne.de szerinted lehet olyan kapcsolat ha távol lakunk egymástól ?úgy kicsit olyan rossz nem ?.. köszi a tanácsot . :))
2008. nov. 2. 22:17
5/6 anonim válasza:
Én is paráznék én is ilyen félős vagyok mint te de lépned kell.Mond meg neki, mert ha nemet mond akkor is ugyanúgy barátok lesztek hidd el nekem. Mennyi idő allat tudsz elmenni hozzá, ha olyan messze van?
6/6 A kérdező kommentje:
Hát aza baj hogy egy olyan 20km megvan és még egy város is kozbe akad.mer falusi.szal en nemjarok oda hozzájuk csak néha eljon ide o barátnojével mer neki nagymamája ide valosi..hát szóval tobbnyire én neten ismertem meg ugy jobban.meg sms- minden nap irunk!..szal ritkán talizok vele..kösz az egyuttérzést.. :)
2008. nov. 2. 23:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!