Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Inkább a belső alapján választotok vagy a külső alapján? (LÉNYEGES:Bővebben lent)
Nekem is kócosak a fogaim, bár szeretnék fogszabályzót majd, szóval nálam ez nem kérdés, ha én ilyennel jönnék, nem lenne fair. A volt barátomnak is kicsit kuszák voltak a fogai. :D
Érdekes, nekem a tölcsérmellkas nem riasztó, én semmi furát nem látok benne, mondjuk én kiskoromtól fogva összetalálkoztam vele itt-ott, ismerősöknél, iskola, óvoda, lehet csak ezért.
Valami kell, hogy megfogjon a külsejében, pl. a szeme, az orra (szeretem a nem szép orrokat :D) vagy pl. az, hogy szép a keze.
Mostani barátomban is a szemei fogtak meg elsőre, egyébként nem tetszett, csak valami azt súgta, mégis ismerjem meg. :)
Szóval valamilyen szinten a külső fog meg, ez egyértelmű, csak ez emberenként eltér, a sok p*nabarbit a kigyúrt test meg a fuksz fogja meg, más lányokat az átlagos alkatú fiúk, míg másokat a vékonyak vagy épp a mackósok, de vannak olyanok, mint én, akik a kisebb részletekre figyelnek. Én ezért szoktam mondani, hogy mindenkinek van esélye párt találni, mert nagyon különbözünk, mi emberek.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!