Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Inkább a belső alapján választotok vagy a külső alapján? (LÉNYEGES:Bővebben lent)
Van egy szint ami alá nem adok.
Természetesen nem egy full helyes, izomagy brad pitt, de ha egyszerűen valaki nem üti meg az "elmegy" szintet, akkor hiába a tök jó belső, nem fogok tudni vonzódni hozzá.
Ez van. :S
Magamról írtam :D
Keress rá, nem túl szép, de szerencsére nekem nincs ekkora, mint azokon a képeken, amit találni fogsz.
A tölcsérmellkas számomra egy kicsit ijesztő. Egyik régi barátnőmnek van ilyen és nem is azt mondom, hogy taszít, mert ilyet sosem mondanék, de engem kicsit megijeszt, hogy rendellenesen áll a mellkasa, eleinte tuti paráznék, nehogy úgy feküdjek rá vagy bármi, hogy baja legyen! :)
Egyébként nagyon sok olyan kapcsolatom volt jó darabig, amikor elsőre nem tetszett az illető, aztán megismertem, jött valami szikra és belezúgtam. Itt egyértelműen a külsejük nem fogott meg elsőre, de utána megkedveltem és már nem érdekelt, hogy nagy a tokája, vagy nem éppen az ideálom. Ez egy lényegesen hosszabb folyamat, mintha valaki azonnal tetszik külsőre is ez tény, de nem lehetetlen. Velem ez sokkal többször fordult elő, mint az ellenkezője.
A jelenlegi párommal viszont nem így jöttünk össze, őt amikor először megpillantottam tudtam, hogy nekem ő kell és kész... Aztán ahogy alakultak a dolgok úgy rájöttem, hogy belsőre is éppen tökéletes számomra, így aztán most kívülről belülről tökéletes párom van. :) Persze a tökéletes relatív, elöl egy baleset miatt neki is össze vannak kicsit csúszva a fogai, illetve az egyik letörve, nomeg az sem lenne baj, hogyha 10 centivel magasabb lenne, hogy magassarkút is húzhassak mellé nyugodtan, de mivel imádom, ezért ezek baromira hidegen hagytak amikor összejöttünk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!