Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit gondoltok?
Figyelt kérdés
milyen sűrűn van rossz kedvetek ugy értem h a párotokkal is kicsit lehangoltan viszonyultok és nem is jött meg? Mert ma filmeztünk barátnőmmel de jobb lett volna ha nem is találkozunk elvoltunk csak nem is tudom . mintha nem is érdekeltem volna... máskor meg olyan jól megvagyunk ..2012. jan. 29. 20:57
1/3 anonim válasza:
Ilyen előfordul, ha ez volt az első eset még megúsztad! Emiatt véletlenül se ítéld el se a lányt, se a kapcsolatotokat.
2/3 anonim válasza:
Nekem most spec jó f.os kedvem van.
Sikerült megfáznom, nem kicsit, hanem úgy igazán nagyon, amikor még a szádon keresztül is alig kapsz levegőt... Ennek következtében nem aludtam úgy összesen két óránál többet.
Mivel ilyen rendkívüli állapotban vagyok, az egy napos áákciós snowboardozási lehetőségemről is le kellett mondanom, amire három hete várok már, de beláttam, hogy ilyen állapotban max az ágyban maradok élve némi tea társaságában.
Na ha most barátom átjött volna, és azzal nyaggat, hogy miért vagyok ilyen nyomott meg mikor szexelünk már, lehet le is csapom. :D De előre látó, és inkább elment edzésre. Nem hibáztatom.
20L
3/3 anonim válasza:
De az is lehet, hogy simán csak megjött neki... mindenkinek lehet rossz kedve... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!