Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem gáz fiatalon gumit venni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem gáz fiatalon gumit venni?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok és szeretnék venni gumit. Nem gyógyszertárban, hanem boltban, ott annyira nem gáz, de azért 16 évesen talán mégis egy kicsit, nem? Nem fog érte kiröhögni az eladó, vagy megnézni? Egyáltalán kiadják majd nekem?
2009. máj. 30. 14:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
87%
hiddel, nagyobb "gáz" az ha 16évesen gyereke van az embernek. Szóval hajrá még ma vedd meg!
2009. máj. 30. 14:46
 2/11 anonim válasza:
100%
Az sokkal cikibb, ha teherbe ejtesz egy leányzót...Az meg hogy 16 évesen minek kell óvszer, azt nem fogja veled megvitatni az eladó, ő csak odaadja te meg fizetsz érte.
2009. máj. 30. 14:47
 3/11 anonim ***** válasza:
75%

Neki tök mindegy mit veszel. Nincs azon semmi ciki. Ha cikinek érzed, hogy szexelsz, az viszont baj, akkor lehet még nem kéne.

Egyébként tényleg az a gáz, ha gyereket csinálsz, vagy elhiszed, hogy az óvszer felesleges.

Kiadni kiadják, ez nem cigi, vagy alkohol, arra törvény van, hogy 18 év felett nem lehet kiadni, de gumit az vesz aki akar. Mikor még régen általános iskolás voltam, a fiú osztálytársaim mindig vettek, és tejszínhabot nyomtak bele aztán eldobálták az utcán. Szóval tényleg akárki vehet, nem kérdezik hány éves vagy.

2009. máj. 30. 14:51
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Azért van kirakva a gumi, hogy eladja.
2009. máj. 30. 15:00
 5/11 anonim ***** válasza:
78%
Osztálytársam az automatagépben vett .Asszem 50 Ft-ért.
2009. máj. 30. 15:03
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz sött!!!Felelőség teljes viselkedésre utal,hogy gumit veszel.Sok fiatal nem használja mert cikinek találja.Ugyan már nyugodtan menj be és vedd meg.Nem fog kérdezni semmit.Csak dohányárút és alkoholt nem vehetsz!Azért szólhat de óvszerért nem!
2009. máj. 30. 15:20
 7/11 anonim ***** válasza:
94%
jó ez most tényleg hülyeség amit írni fogok de igaz:)tegnap kitaláltam osztálytársamnak hogy vegyen egyet(a többiekkel együtt) és hogy úgysemmeri mire megtette és az eladó azt mondta neki hogy ez nincs korhoz kötve és odaadta neki..pedig nem akartunk vele semmit kezdeni mert mi még nagyon fiatalok vagyunk..csak poénból..tehát amit előttem mondtak az totál jó :)
2009. máj. 30. 15:37
 8/11 anonim ***** válasza:

Fiatalon abortuszra menni gázabb...

Én egyébként gyógyszertárban vettem. Ott az eladó ért is hozzá, meg többféle van. És a minősége is jobb.

Kiröhögni biztosan nem fog. Megnézni meg fog, mint minden vevőt megnéz, mert azért lesütött szemmel mégsem szolgálhat ki. Az óvszer pedig nem dohányárú vagy szeszes ital. Természetesen kiadják akár egy 10 éves gyereknek is. (Legalább is 14 év felett biztosan.)

De komolyabbra fordítva a szót: Ha így vélekedsz az óvszerről és cikinek tartod megvenni ("Nem fog érte kiröhögni az eladó"), akkor még éretlen vagy a szexre. Ha rám hallgatsz, még vársz legalább egy évet. Nem fogod túlságosan élvezni a dolgot. Ez a "16évesendugnikell" életfelfogás valami újkori szarság, ami remélem, mielőbb kihal. Nem kell azt, csak lehet.

2009. máj. 30. 16:22
 9/11 anonim ***** válasza:
94%

"Válasz Osztálytársam az automatagépben vett .Asszem 50 Ft-ért."

Igen. Azt elhiszem, hogy csak 50Ft volt. Tudod, hogy hívják azokat, akik automatából vesznek gumit?

Nem?

Hát apunak.

2009. máj. 30. 16:25
 10/11 anonim ***** válasza:
ez jó volt:D :D :D
2009. máj. 30. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!