Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne csinálnom? Miért csinálhatta ezt az (ex? ) barátom?
tegnap összevesztünk... a kérdés szempontjából lényegtelen, hogy min szerintem. mindenesetre eléggé kiakadt, és közölte velem, hogy oké, akkor soha többet ne szóljak hozzá, és mostmár elege van. otthagyott, lelépett.
kis idő múlva írtam neki sms-t is, meg üzenetet is, hogy ezt komolyan gondolta-e most. mert már mondott máskor is hasonlót... és nem válaszolt rá. pedig szerintem egy igen vagy egy nem nem lett volna túlságosan nagy megterhelés.
és most nem tudom, mit kéne tennem... keressem meg, vagy csak szimplán várjak, vagy törődjek bele, hogy így akkor ennyi?
Pakold össze a cuccait, várj két napot, aztán közöld vele, hogy teszem fel: szerdán kettőtől hatig otthon leszek, addig eljöhetsz a dolgaidért ha nem, kirakom az ajtó elé, és az viszi el, aki akarja, viszont arra megkérnélek, hogy az enyémeket juttasd vissza hozzám. Kösz.
Ha valaki azt kéri tőlem, hogy ne szóljak hozzá, akkor meg is teszem neki, még ha nagyon szeretem is az illetőt. Öt éve élek együtt a párommal, mindketten igen hevesek vagyunk, elég sokat vitáztunk már, de ilyet még soha nem vágtunk a másik fejéhez.
Nem szeretem ha az emberek csak így dobálóznak a szavakkal, hisz ha ezt nem gondolta komolyan, akkor mit nem még?
mondott már hasonlót, meg hagyott már ott máskor is... ő ilyen bekattanós természet. sokkal durvábbakat is mondott már, hogy miattam cseszte el az életét, meg ilyesmik...
szóval én már megszoktam ezeket. csak akkor azért 1 napon belül mindig megkeresett, most meg nem nagyon teszi.
azt hittem, 4 év együttlét után ezt meg lehet oldani azzal, hogy normálisan megbeszéljük és nem csak ingerültségből otthagyom a másikat.
azt nem akarom, hogy eljöjjön a cuccaiért, mert eléggé messze lakunk egymástól :\
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!