Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti el tudnátok képzelni az életeteket egy olyan emberrel akivel nem közös az anyanyelvetek?
Én egy paplanszájú feketével kavarnék!
30/F
"(kivéve egy meg nem nevezett nemzetiséggel (C). :D )"
Szerintem te etnikumra gondoltál... :D
Igen arra gondoltam, köszönöm a helyesbítést! :DD
^Diszkréten akartam fogalmazni^ :D
angliaban elek, es angol baratom van.
szerencsere teljesen jol megertjuk egymast.
Az én párom afrikai, egyikünk sem tud a másik anyanyelvén, így a közös nyelv az angol. Ő perfektül beszéli, én csak jól. De bőven meg tudunk beszélni bármit ugyanúgy, mintha egy nyelvet beszélnénk, néha már észre sem veszem és automatikusan angolul gondolkodok mellette. És meg is szeretnénk tanulni egymás nyelvét is, így az a terv, hogy jópár év múlva keverten beszélünk majd mindhárom nyelven és így a gyerekeink is érteni fogják mindet (valamint nem tudnak majd kibeszélni az apjukkal a hátam mögött :D). Egyébként a közös életünket is angol nyelvterületen tervezzük berendezni, így teljesen át tud majd állni az agyunk erre a helyzetre.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!