Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éreztétek már jelentéktelennek az életeteket?
Én azt gondolom,csak annak jelentéktelen az élete,aki annak tartja,és így fogja fel a dolgokat!Ha más lenne a hozzáállásod,és kicsit életrevaló lennél,akkor nem így látnád,és nem lenne jelentéktelen az életed.Tudod,nem sajnálni kell magadat,hanem megélni a jelent,és tenni érte,hogy megélhesd,kitartónak és aktívnak lenni.
Mielőtt rám támadna bárki,hogy fotelból könnyen osztom az észt,nekem is volt olyan depis időszakom,amikor ilyen színben láttam a világot,de a sajnálkozástól csak pocsékabb lett az életem.Amint felkeltem a porból,és megráztam magam,máris minden szebb lett.
Amúgy meg önbizalomtréning.Önbizalommal rengeteg mindent elérhetsz.Az önbizalom kompenzálja a külső hibákat,és bármi mást is.
Sokszor. Többször mint kellett volna. És most is, rám tör, néha napokig tart, néha percekig. Mintha a hullámok összecsapnának a fejem fölött.
Úgy érzed nincs semminek értelme, nincs kiút. Ezen magadnak kell túljutni. NAGYON FONTOS: ne add át magad az érzésnek, mert BAJ lesz belőle. Személes környezetben tapasztaltam, elhiheted.
Hogy mi okozza, azt nem tudom sajnos, de nagyon ismerős az érzés. Mikor távoliak az emberek, nem tudsz velük érintkezésbe lépni, de tulajdonképp nem is akarsz, mert semmi értelme. Szóval gondolkozz el, hogy mi rázott meg ennyire és változtass rajta, ez segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!