Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 éves pasik! Ti hogyan mutatjátok ki, ha szerettek egy nőt? őszintén.
párom is elmúlt 30, és 21 vagyok. tudom, kicsit sok ez a majdnem 10 év és emiatt sok mindenben eltér a gondolkodásunk, és lehet h csak ezért érzem úgy néha h nem szeret engem, vagy csak hisztis vagyok. azt is el lehet mondani rólam, hogy felnőttem ésszel hosszá meg mindenhogy, szóval nem ezzel van a baj, de lehetnek olyan dolgok, amik miatt mégis...
kíváncsi lennék ti hogy mutatjátok ki ha szerettek vkit...???
A statisztikákat alá támasztja a kérdésed is, ami kételyeket éreztet. Igen, lehet, hogy csak kihasznál, vagy ő nem gondolja annyira komolyan, mint te.
Lehet, hogy csak neki erre így jó egy ilyen kapcsolat, per pillanat, mert azért mégis van mellette valaki.
A 20 év körüli csajok általában meghülyülnek az idősebb pasikért, és egyébként is akivel lefeküdnek, általában beleszeretnek, vagy többet néznek ki ugyan abból a kapcsolatból, mint a másik fél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!