Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm bele szeretet az egyik barátomba! Mit csináljak ebben a helyzetben?
Figyelt kérdés
A barátnőm bele szeretet az egyik barátomba aki jelen pillanatban börtönben van. Mikor észre vettem, hogy félre érthető sms-eket írogatnak egymásnak szóvá tettem és azóta nem beszéltek, de én ma kaptam egy levelet a barátomtól amiben leírja, hogy amikor még beszéltek akkor félre érthetetlen sms-t írt neki a barátnőm. Pár hónapja nem is beszéltek egymással. Mit csináljak rákérdezzek a barátnőmnél, vagy hagyjam annyiban a dolgot, mivel már régóta nem is beszéltek?2009. máj. 30. 10:07
1/7 anonim válasza:
Dobd a nőt, büdös k*rva. A barátoddal véletlenül se vesszetek össze egy ribancon, beszéljétek meg. Ha igazán a barátod, akkor nem fog összejönni ezzel. Dobd a ribancot szebrebbenés nélkül.
3/7 anonim válasza:
Ha a r.bancokat meg a k.rvákat kivesszük a hsz-ből, egyetértek az elsővel teljesen.
5/7 anonim válasza:
Börtönben lehet mobilozni? Ezt nem tudtam.
Szerintem is dobd ki, ha egyszer megcsalt, ne engedd, hogy egy csaj szórakozzon veled!
Ja, és nézz bele egy helyesírási szabályzatba!
6/7 A kérdező kommentje:
Nem csalt meg, mert nem történt közöttük semmi sem. Csak egy sms-ben írta a barátomnak hogy kettesben szeretne vele lenni, de aztán az egészet vissza mondta és több hónapja egy szót sem beszéltek egymással se telefonon, se sms-ben. Ezért vagyok össze zavarodva.
A barátom azt írta, hogy ha a csaj akarná sem lenne köztük semmi.
Dobni nem akarom, mert azóta mióta nem beszéltek egymással azóta minden szép és jó.
2009. máj. 30. 10:33
7/7 anonim válasza:
verd meg a csajt és mikor kijön a srác őt meg veresd meg két gorillával
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!