Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm bele szeretet az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm bele szeretet az egyik barátomba! Mit csináljak ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
A barátnőm bele szeretet az egyik barátomba aki jelen pillanatban börtönben van. Mikor észre vettem, hogy félre érthető sms-eket írogatnak egymásnak szóvá tettem és azóta nem beszéltek, de én ma kaptam egy levelet a barátomtól amiben leírja, hogy amikor még beszéltek akkor félre érthetetlen sms-t írt neki a barátnőm. Pár hónapja nem is beszéltek egymással. Mit csináljak rákérdezzek a barátnőmnél, vagy hagyjam annyiban a dolgot, mivel már régóta nem is beszéltek?
2009. máj. 30. 10:07
 1/7 anonim ***** válasza:
69%
Dobd a nőt, büdös k*rva. A barátoddal véletlenül se vesszetek össze egy ribancon, beszéljétek meg. Ha igazán a barátod, akkor nem fog összejönni ezzel. Dobd a ribancot szebrebbenés nélkül.
2009. máj. 30. 10:08
 2/7 anonim ***** válasza:
51%
Dobd ki a csajt!
2009. máj. 30. 10:15
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha a r.bancokat meg a k.rvákat kivesszük a hsz-ből, egyetértek az elsővel teljesen.
2009. máj. 30. 10:15
 4/7 anonim ***** válasza:
jaja dobjad
2009. máj. 30. 10:18
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Börtönben lehet mobilozni? Ezt nem tudtam.

Szerintem is dobd ki, ha egyszer megcsalt, ne engedd, hogy egy csaj szórakozzon veled!

Ja, és nézz bele egy helyesírási szabályzatba!

2009. máj. 30. 10:18
 6/7 A kérdező kommentje:

Nem csalt meg, mert nem történt közöttük semmi sem. Csak egy sms-ben írta a barátomnak hogy kettesben szeretne vele lenni, de aztán az egészet vissza mondta és több hónapja egy szót sem beszéltek egymással se telefonon, se sms-ben. Ezért vagyok össze zavarodva.

A barátom azt írta, hogy ha a csaj akarná sem lenne köztük semmi.

Dobni nem akarom, mert azóta mióta nem beszéltek egymással azóta minden szép és jó.

2009. máj. 30. 10:33
 7/7 anonim ***** válasza:
verd meg a csajt és mikor kijön a srác őt meg veresd meg két gorillával
2009. szept. 21. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!