Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Erdemes foglalkozni a visszasz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erdemes foglalkozni a visszaszerzesevel?

Figyelt kérdés
Na az a helyzet hogy mar szilveszter ota nem vagyok egyutt az exemmel es hat....nkm nagyon hianyzik de nem tudom hogy mitevo legyek ezert kerek tanacsot tolletek.Az a helyzet hogy ugy ekzdodott a mi kis tortenetunk hogy a nyaron a Balatonon voltunk es hat...ott kiderult hogy a lany nagyon belem van esve es rettenetesen oda volt ertem es nkm is nagyon tetszett a lany csak annyi volt a problema hogy osztalytarsak vagyunk es en akkor mondtam neki hogy en nem szeretnem hogy az legyen belolle hogy ha osszejovunk hogy nem fog menni a dolog es nagyon rosz helyzetbe kerulunk. Aztan tavaly novemberben a golyabalon megleptem egy szal rozsaval es modntam neki hogy en szeretnek vele osszejonni. Aztan ossze is jottunk de most karacsonykor o elment kulfoldre az unokatesvereihez es uzenetben megirta nekem hogy atgondolta a dolgokat es hogy mar nem szeret ugy engem mint regen....Es erre osszejott egy masik pasival... A lenyeg az lenne hogy szerintetek erdemes meg foglalkozni aval hogy visszaszerezzem a csajt vagy hagyjam beken es szenvedjek vegig meg 2 evet az eretsegiig? 16/F
2012. jan. 29. 00:11
 1/7 anonim ***** válasza:

túl fiatal vagy, bár a fejedben ezek alapján van valami...

ha messze van a csaj és ott is marad, hiába küzdesz

ha visszajön és osztálytársad sz.r lesz.. és ha nem próbálod me, de csak egyszer visszahódítani bánni fogod

2012. jan. 29. 00:17
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem.

A csaj egy hülye ribanc, már bocs. Alapból, ki az a tuskó aki SMS-ben dobja a társát? Annyira embertelen dolog!

Szerintem hagyd ott a rákba és örülj neki, hogy egy másik pasi vérét szívja. Tudom, hogy nehéz, mert sok pasi barátom járt már így, de lépj túl. Több ezer más lány van a világon.

Az meg, hogy osztálytársak vagytok... biztos szar, de kockáztattál. Nézd levegőnek!

:)

2012. jan. 29. 00:19
 3/7 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszokat :)
2012. jan. 29. 09:47
 4/7 anonim ***** válasza:
Tudni fogod melyik az a lány akiért érdemes küzdeni.Szerintem az ilyen sms szakitosok meg is érdemlik a sorsukat soha nem lesznek képesek emberileg oda álni és elmondani azt amit akarnak.Én egyszer küzdöttem egy csajért 3 éve.Most 6 éve vagyunk együtt és jól tettem.Rájöttem hogy a sok meló idelyén is kell idöt szakitani szeretünkre.Sok sikert egy jó kapcsolathoz.üdv:22F
2012. jan. 29. 12:39
 5/7 SoundscapeToArdor ***** válasza:

Már bocs, de hülye lennél, ha vissza akarnád szerezni. Ő fejezte be a kapcsolatotokat, nem? Mekkora lenne az esélye, hogyha valahogy vissza tudod magad könyörögni hozzá, 1 hónap múlva nem dobna újra? Ugyanezt csinálta a barátnőmmel a pasija (de ő legalább élőben szakított) és a lány visszakönyörögte magát hozzá... Neki ugyan ezt mondtam. Egyelőre nem tudom mi a helyzet náluk, de az ő érdekében remélem, hogy hosszabb lesz, mint gondolom. Szóval, ha nem akarsz dupla fájdalmat szerezni magadnak, vagy rettegni, hogy mikor hagy el megint, hagyd a fenébe.

16/L

2012. jan. 29. 12:51
 6/7 A kérdező kommentje:
Ertem...koszonom a valaszokat megegyszer....csak az a helyzet hogy nah....ez tenleg egy tok rendes es normalis csaj volt....es hosszu ido kellett hogy vegre elszanjam magam hogy megproblajuk...es...nah....most meg 2 perc alatt vege z egesznek azert ez elegge idegesito tud lenni :|....de mar elfogadtam hogy nem lehet az enyem csak....ne lett volna ilyen jo vele...
2012. jan. 29. 13:58
 7/7 anonim ***** válasza:
Amelyik lány 16 évesen még mindig ott tart, hogy SMS-ben szakít, azzal fölösleges kínlódnod. Nagyon fiatal vagy még, megannyi hasonló kaland vár rád. Mikor majd normális kapcsolatban fogsz élni, már 20-on évesen, jó lesz visszaemlékezni ezekre az érzésekre/élményekre. :)
2012. jan. 30. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!