Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erdemes foglalkozni a visszaszerzesevel?
túl fiatal vagy, bár a fejedben ezek alapján van valami...
ha messze van a csaj és ott is marad, hiába küzdesz
ha visszajön és osztálytársad sz.r lesz.. és ha nem próbálod me, de csak egyszer visszahódítani bánni fogod
Nem.
A csaj egy hülye ribanc, már bocs. Alapból, ki az a tuskó aki SMS-ben dobja a társát? Annyira embertelen dolog!
Szerintem hagyd ott a rákba és örülj neki, hogy egy másik pasi vérét szívja. Tudom, hogy nehéz, mert sok pasi barátom járt már így, de lépj túl. Több ezer más lány van a világon.
Az meg, hogy osztálytársak vagytok... biztos szar, de kockáztattál. Nézd levegőnek!
:)
Már bocs, de hülye lennél, ha vissza akarnád szerezni. Ő fejezte be a kapcsolatotokat, nem? Mekkora lenne az esélye, hogyha valahogy vissza tudod magad könyörögni hozzá, 1 hónap múlva nem dobna újra? Ugyanezt csinálta a barátnőmmel a pasija (de ő legalább élőben szakított) és a lány visszakönyörögte magát hozzá... Neki ugyan ezt mondtam. Egyelőre nem tudom mi a helyzet náluk, de az ő érdekében remélem, hogy hosszabb lesz, mint gondolom. Szóval, ha nem akarsz dupla fájdalmat szerezni magadnak, vagy rettegni, hogy mikor hagy el megint, hagyd a fenébe.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!