Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van olyan volt barátod/barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan volt barátod/barátnőd, akitől már kiráz a hideg? (külsőleg)

Figyelt kérdés
...aki régebben tetszett, de most már kifejezetten előnytelennek találod...
2009. máj. 30. 09:57
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
91%

Nekem 2 ilyen exem is van... Inkább úgy teszek, mintha soha semmi közöm nem lett volna hozzájuk!!:D

Egyébként igen... változnak az ízlések, közben telnek az évek, időközben rájössz arra mennyi lehetőséged van, több embert ismersz meg, tudsz viszonyítani...

2009. máj. 30. 20:25
 12/19 anonim ***** válasza:
87%

nekem nincs ilyen exem...

ha meglátom akkor még most is eszembe jut hogy "húú de jó pasi...."

sosem agyaltam rajta utólag sem hogy mi tetszett meg benne...

nekem még ugyanúgy bejön mindegyik volt pasim....csak az érzések már másak és változtak a dolgok, de az ízlésem nem...

2009. júl. 19. 17:12
 13/19 anonim ***** válasza:
89%

Persze hogy van. :) Szörnyű,ha csak belegondolok..De kislány voltam még,tele önbizalom hiánnyal és örültem annak,hogy végre valaki járni akar velem.

Szerencsére azóta kialakult a jó ízlésem. :)

2009. júl. 19. 17:44
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

jujjj van biza! az elso pasim felver volt, most is helyesnek talalom, de azota nagyon megvaltozott mindkettonk stilusa, eletvitele, muveltsege es felfogasa ugyh elegge elkepzelhetetlennek tartom h vele legyek. azonkivul az 1ikkel osszejottem 1 estere "mergemben" mert helyes volt(most is annak talalom) de en nem akartam jarni vele, viszont o kikonyorogte. nem tartott sokat es azota is ugyanaz a velemenyem rola. :-|

3 expasimat most is jonak talalom es nagyonis ertem h miert voltam veluk. es 2ot pedig helyesnek talalok de fogalmam sincs h mit lattam bennuk es mi tetszett meg mert vhogy nem az en stilusom.

2009. júl. 19. 18:27
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
igen, a 2. pasimtól kiráz a hideg. nemistudom mért jártam vele. azért h idegesítsek vele másokat :D
2009. júl. 19. 18:30
 16/19 anonim válasza:
100%
hát nekem volt 1 barátnőm elmentem 1 hétre mire visszajöttem megláttam majd el hánytam magam annyira rondának néztem:S
2009. júl. 19. 18:38
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy van ilyen... :D Összesen 8 barátom volt, ezek közül 3 az olyan, akit még most is jó pasinak tartok. A többi meg... Inkább ne is beszéljünk róla. Az a 3, akire azt mondom, hogy jók, az a 3 utolsó barátom, lehet hogy idővel már rájuk se mondom ezt.

21/L

2009. júl. 19. 21:56
 18/19 anonim ***** válasza:
volt hát, ovodás szerelmeim meg kisiskolás szerelmek... fuuu mára már némelyiktől rosszul vagyo, h mit ettemrajtuk annyira megváltoztak... van aki előnyére változott volt egy lány akit rondának tartottam erre oylan ó csaj lett belőle, h járnék is vele. barátnőim közül 1-2 van akit így utólag rondának írok be, velük azért jártam mert megfogott a személyiségük meg aranyosak voltak. De nem szoktam olyan csajjal járni aki nem tetszik. Nálam igenis fontos a külső! De a legtöbb barátnőim akik eddig voltak még midngi tetszenek tehát ha járás nem is, de egy kis szere összejönnék még velük oda elég annyi is, h tetszen :D
2009. júl. 20. 00:23
 19/19 anonim ***** válasza:
szere = szexre !!!! :D
2009. júl. 20. 00:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!