Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok mit is értenek a törödés alatt?
Légy vele figyelmes, előzékeny és udvarias. Vedd észre, hogy új frizurája van, dícsérd meg, ha jól áll rajta a ruha, jó az illata, a sminkje ( de csak akkor, mert a hamis bókokat sokadik érzékkel tudjuk szelektálni, s utáljuk ), kérdezd meg, hogy milyen napja volt, hogy érzi magát, mit szeretne csinálni, néha lepd meg apró dolgokkal, ami nem feltétlenül anyagi természetű, de az is lehet. Lepd meg valami olyasmivel amire régóta vágyik, pl: kirándulni valahova vagy egy filmet szeretne megnézni a moziban. Ne felejtsd el a Nőnapot, névnapot és születésnapot, Karácsonyt. Húsvét és Valentin már kétséges...
Simogasd, puszilgasd, s tudj vele együtt hallgatni is.
Ha segítséget kér, ne buta nőzd le, mégha egy szög falbaveréséről is van szó ( férfiak zöme nem tud egy gombot se felvarni úgy, mint egy nő ellenpéldaként ), soha ne becsüld le azt, amiért segítséget kér tőled, hiszen ha már tőled kéri, akkor téged értékel, s ne élj vissza a bizalmával.
A legegyszerűbb, ha Őt magát kérdezed meg, végtére is nem vagyunk a másik nem bőrében, s nem tudhatjuk. Nem baj, ha azt mondod neki, hogy nem tudod, hogy mit ért ez alatt, hogy törődj Vele! A jó szex is csak kommunikáción múlik leginkább, hiányával viszont...
Természetesen mindezt Te is elvárhatod Tőle, de ő sem biztos, hogy tudja, hogy Te mire vágysz!
Nekem az egyik legkedvesebb az volt, amikor a párom vacsit főzött nekem :) Finom is volt nagyon... :D
Remélem hasznodra vált a válaszom.
Még mindig én:
Tanuld meg tisztelni, s szintén viszontelvárható ez is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!