Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Valaki találkozott már hasonló...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki találkozott már hasonlóval?

Figyelt kérdés

Másfél éves kapcsolatban vagyok, de a páromnak igénye van heti egy két napra, amit nélkülem tölt. Már többször felhoztam, hogy zavar, de szerinte meg kéne értenem, hogy neki kell egy kis egyedüllét(?), szabadság (??) hogy ki tudja pihenni a velem töltött időt(???). Nem is lenne ezzel bajom, ha tizenévesek lennénk, de ő 25 én pedig 21 éves vagyok. Szeretnék vele összeköltözni, mert én nap mint nap igényelném a társaságát. Nem is tudom igazán, hogy mi fog változni idővel, mi történhet, amitől majd többet szeretne velem lenni.

Velem képzeli el a jövőjét elvileg, de hogy fog az összejönni, ha már most szabadság kell neki?

Min kéne változtatnom?

2012. jan. 28. 23:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Egyébként kérdezd meg őt hogy ennek mi az oka. Én például marhára szeretek egyedül szöszmötölni úgy hogy totál kuss van a lakásban. Élvezem. Ha ez nincs akkor nem érzem olyan jól magam.
2012. jan. 29. 00:27
 12/13 anonim ***** válasza:

Én is esténként találkozom a barátnőmmel. Valamikor nem értek rá, de ez nem probléma, nem lehetek egyszerre két helyen. Ha minden esetét vele kellene töltenem, akkor más dolgokra nem jutna időm. Tehát minden nap találkozunk, de vannak kivételek.

Én sem sok romantikus filmet néztem...

Ne akarj vele összeköltözni, ha ő nem akarja! Szinte biztos, hogy nem fog neked nemet mondani, de ne csak te akard!

2012. jan. 29. 00:45
 13/13 anonim ***** válasza:

igen.

találkoztam már hasonlóval.

a barátnőm igen rafináltan csinálta.

eleinte ahogy mindenki este,délután találkoztunk,aztán egy idő múlva ott is aludt nálam egyre többször,aztán kb másfél év után azt vettem észre egyik nap,hogy együtt lakunk,már fél éve:).

2012. jan. 29. 00:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!