Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha a barátotok ilyeneket mondana mit szólnátok?
Figyelt kérdés
"már megint nem vagy a konyhában"
"a számítógép nem a konyhában van"
"vidd ki a tányérokat, a te dolgod te vagy az asszony"
"hozd be ezt hozd be azt... neked kell kaját csinálni"
"nem érdekel a nők véleménye"
mit mondanátok neki?
2012. jan. 28. 20:02
31/46 anonim válasza:
Ilyen életfelfogással téged is ott fognak hagyni a "faxba" ahogy fogalmaztál :D Ahogy leteszed a segged egy pillanatra!
32/46 anonim válasza:
Hát ha ezt napi rendszerességgel mondaná tuti kitettem volna a szűrét. :D
33/46 A kérdező kommentje:
ha mindketten dolgoztok akkor meg pláne fele fele a házimunka.. vagy te munka után haza esel 4 után csinálsz kaját takarítasz 9kor ágyba esel leszopod másnap folytatod? vagy mi? papucs.
2012. jan. 28. 20:28
34/46 anonim válasza:
Hát engem nem fognak elhagyni, mert megcsinálom a dolgokat. szép is volna. Ha úgy ulok le h már mindent megcsináltam akkor nincs oka szólni és nem is szokott
35/46 anonim válasza:
Papusc neked a tudod h kid. Attól h elvégzem amit el kell még nem leszek papucs. Ha fáradt vagyok megcsinálja o, de nem napi rendszerességgel
36/46 A kérdező kommentje:
nagyon felháborodtál,biztos igazam van:)
2012. jan. 28. 20:31
37/46 anonim válasza:
Igen valószinu. Engem tudod az olyan lusta nok háborítanak fel mint anyám. Mert nekem pont egy ilyennel kelett élnem. Undorító. De az is lehet h én pont ezért vagyok olyan amilyen mert ez a szornyu példa volt elottem
38/46 A kérdező kommentje:
senki nem mondta,hogy anyád féle vagyok mégis mindenki nekem esett. gratulálni tudok a gyik színvolnahoz:D
2012. jan. 28. 20:35
39/46 anonim válasza:
Ha jobban megnézed végül is csak az egyik válaszoló esett neked, a többieknek egész jó ötleteik vannak!
40/46 anonim válasza:
Ja hogy aki nem nyalja körbe a pasiját hatszor és nem tesz mindent a kis segge alá az lusta nő? :D
Amúgy ha ilyen pasim lenne, akkor már nem lenne. :D Azt mondanám neki, hogy akkor szépen éhenhal. Felnőtt férfi, ha arra nem képes, hogy a konyháig kimenjen, akkor nem elég életképes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!