Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hazugság, önámítás? Ha kiderülne, hogy a barátotok folyton más embernek képzeli magát.
Hogy ő egy banda feje, maffia dolgokban volt benne, megkéselték és hasonló hazugságok, még olyant is mondott, hogy amikor összejöttünk akkor első pár napban is ismerkedett és kavart más lányokkal, és a kapcsolat előtt is rengeteg lánnyal volt. Akkor mit tennétek?
Az elején is néha kitalált ilyeneket, de akkor sem hittem el persze. Néha úgy gondoltam, hogy majd elfelejti vagy bevallja, hogy ez persze nem igaz. De 4 hónap alatt nem vallott színt. Én ez miatt "kiszerettem" belőle.
Könyörög még egy esélyért, ti adnátok?
L20 - F22
én nem
de meg kérdezném Tőle hogy : Ide jársz hazudni mert már otthon nem hiszik el ?:D
Kedves #2 - nagyon ismerős nekem ez a sztori! Hasonlót talált ki ez az úriember is :)
Van problémája, a gyermekkora miatt. Nekem sem volt kellemes és engem is ért sok trauma, még sem csinálok ilyet, pláne a "szerelmem" előtt nem. 1. mert nem nézem ostobának, 2. mert nem járatom le a többi ember előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!