Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeret a barátnőm vagy nem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeret a barátnőm vagy nem?

Figyelt kérdés

1 éve vagyunk eggyütt és mindig talizunk és minden!!

és mostanába egyre kevesebbszer akar talizni :S

megunt engem??? amikor megkérdezem akkor aztmondja dehogyis én nagyon imádlak meg ijenek de sztem, csak vetítés!!!

vagy nem???

2009. máj. 29. 22:59
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
ha kevesebbet szeretne veled lenni, akkor annak oka van. nem biztos hogy miattad van. lehet hogy más miatt. pl.: amivel nem akar terhelni, ha esetleg rákérdeznél. ha amit mondott, érezted rajta hogy nem szívből jött, akkor ott gond van. ha csak egy csep átéléssel mondta akkor nincs baj, csak más ok miatt olyan.
2009. máj. 29. 23:04
 2/3 anonim ***** válasza:

lehet tényleg sok neki hogy mnidig taliztok, néha levegőhöz isk éne jutni, gondolom szeretne a családjával lenni, a barátnőivel, vagy néha egyedül. pl pihenni, vásárolgatni, internetezni, bulizni nélküled, nehogy féltékeny légy. Vagy csak szeretne ajándékot venni neked, de úgy nem lehet, ha ott vagy.

Vagy fél, hogy megunnátok egymást idő elött, néha jó ám ha két meber hiányzik egymásnak, és újat tudtok mnodani a másiknak.

2009. máj. 29. 23:37
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Bocsánat a lányoktól bunkó leszek. De igazából 100%-ban segít. Szóval:

NŐ! Csajból van! Tömören ennyi. Most nem sértés nem baromság. Ezért van. Néha rájuk jön a hülyeség, amit nem értesz. Utána meg majd mentegetőzik, hogy bocsánat. PERSZE CSAK HA SZERET! Nekem barátnőmre volt, hogy rájött, hogy most le akar menni valakivel mert néha kell. Nekem ez érvágás volt mert még ő mondta, hogy ha lehet mindig együtt menjünk ha máshova is megyünk. Utána 3 óra múlva mondta, hogy nem úgy gondolta csak ideges volt és megint kijött belőle. Ja utána megkért, hogy mivel igazából úgy gondolja ha legközelebb ilyen lesz neki AKÁRMIVEL!!! akkor verjem ki a fejéből. Lehet lesz aki azt mondja ne tegyem ő dolga. De teszem mert ha normálisan nyugodtan mondja akkor tudom, hogy nincs gond. Ha így mondja persze, hogy kiverem mert ideges hülye és azért csinálja. Rem segítettem. De amúgy kérdezd meg őt is 1 év után illene elmondania akármi van.

2009. máj. 30. 00:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!