Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esélyem a boldogságra?

Figyelt kérdés

24 éves lány vagyok és sokszor érzem azt, hogy talán soha nem találom meg a páromat. Sajnos nem vagyok szerencsés ilyen téren...nem tudom, hogy mért van ez így évek óta. Nem vagyok magamnak való, nem vagyok nagyon visszahúzódó, de az is igaz, hogy nem szeretek szórakozni és bulikba járni...pedig általában ott ismerkednek a fiatalok. Nekem viszont ez valahogy nem jön be...régebben sem szerettem bulizni. Ez nem azt jelenti, hogy mindig magányosan, szomorúan egyedül vagyok, csupán nem vagyok bulizós. Utcán, iskolában, egyéb helyeken a férfiak rám sem néznek...nem érdeklem őket :(

Nyitott vagyok, de akkor sem sikerül az ismerkedés. Szerintetek mit csinálok ennyire rosszul?

2012. jan. 28. 16:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Kedves Kerdezo!

En is ugyan ezt eltem at mint te.

Ne aggodj biztos meg fogod talani a parod, es szerintem sokkal szerencsesebb lesz a parod, mint ha olyan lannyal lenne akin a fel varos atment.

Jarj el minel tobb helyre es mosolyogj sokat! :) Vegyel fel olyan ruhakat amikben szepnek es magabiztosnak latod magad. Jar el egyedul kavezni es hasonlok!

Nekem is otthon semmi nerm jott ossze. Volt olyan srac is aki az utcan szolt be h milyen banyarem vagyok. Szoval akkor teljesen elment az onbizalmam.

De aztan kikoltoztem kulfoldre, es itt valahogy normalisabbak a pasik . Szerencsesnek mondhatom magam mivel par randizas utan megtalaltam a parom, es o nem is akarta elhinni h miket mondtak nekem otthon es h miert nem volt eddig senkim.,

23L

2012. jan. 28. 17:49
 12/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod :)

Akkor talán még sikerülhet nekem is.

Tök jó, hogy neked így összejött :)

2012. jan. 28. 18:16
 13/15 SoundscapeToArdor ***** válasza:

Tudod, annak ellenére, hogy csak tizenhat vagyok, nálam is ilyen a helyzet. Ami a koromból adódóan nem is lenne még annyira rossz, de tekintve, hogy a legtöbb osztálytársamnak (ha nem az összesnek) volt már egy vagy több hosszabb ideig tartó párkapcsolata, én meg csak egy randit tudok elmondani, úgy egy kicsit zavaró... Bár mindenki azt mondja, hogy még van időm rá... Meg hogy eléggé sokan szoktak megnézni, pl. egyszer keresztanyámék pöppet kellemetlen szomszédja. De én ezeket szinte sosem veszem észre. Lehet, hogy veled is ez a baj? Hogy csak azokat veszed észre, akik nem néznek rád, de azokat nem, akik téged néznek?

Amúgy az egyik ismerősöm harminc felett találta meg a párját... Úgyhogy kitartás, biztos meg fogod. :)

2012. jan. 29. 13:21
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2012. jan. 29. 14:43
 15/15 Attila9302 ***** válasza:
A boldogság mindenkinek megadatott,de az is lehet hogy nem vesszük észre pedig a megoldás kulcsa végig ott van az orrunk előtt.
2012. jan. 29. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!