Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Pasik! Mennyire szenvedtek ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Mennyire szenvedtek ha nem látjátok a barátnőtöket?

Figyelt kérdés

Most sokat dolgozom diákmunkát mert február közepétől megszűnik így elég keveset találkozok a barátommal. Ő már dolgozik. Sokszor mikor hétvége van, akkor sem tudunk találkozni, mert inkább elvállalom még ezt az 1-2 hetet, hogy tudjak, dolgozni, utána úgysem tudok majd és nagyon fontos lenne a pénz. A barátomat nem igazán viseli ez meg. Ő már 26 éves és úgymond kicsit komolyabban is gondolkodik. Mikor kérdezem, hogy most nem is hiányzom e neki, akkor mindig az a válasza, hogy dehogynem, de nem fog előbb letelni a idő, február közepétől úgyis többet tudunk majd találkozni, ezt bírjuk még ki.

Szóval jelét sem látom, hogy hiányoznék neki. Mikor végre találkozunk akkor persze örül, de látom a barátnőimet, hogy állandóan hívogatja a pasijuk, hogy így hiányzol kicsim, úgy hiányzol meg minden ilyesmi :(

Törődjek bele, hogy az én barátom nem ilyen és valójában lehet, hogy nem is hiányzok neki?

Vagy, hogy van ez?

Szeretnék őszinte tapasztalatokat hallani és véleményeket. Köszi!

21L

2012. jan. 28. 15:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

nem vagy teljesen hülye,engem is zavarna:)

en is ugyanigy tulkomplikalok mindent. van h ha a baratom azt irja sms-ben,h nagyon hianyzol ,szeretlek,kis nyuszo,akk neha icipicit idegesit,h becezget,meg h igy kimutatja. de ha nem teszi,akk mar egybol azon gondolkodom,h biztos nem szeret.

neha nemtudom mi lenne jobb,ha ritkan mutatna ki,h szeret,vagy ha kimutatja mindig,es akk pofara esek?! szoval bonyolultak vagyunk mi nők:D

2012. jan. 28. 17:03
 12/17 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Elárulom a saját sztorimat amiből én is nagyon sokat tanultam ! :((

Volt egy barátnőm,halálosan szerelmes voltam és vagyok is belé !

De sokszor nem kerestem 2-3 napig is pedig iszonyat szerettem és volt ,hogy 5-6 napig nem kerestük egymást,annyira nagyon vészesen nem hiányzott de eléggé szerelmes voltam belé csak valahogy nem szerettem nem élőbe kommunikálni annyira.

Ezt ő úgy vette,hogy nem szeretem és szakított velem,közben megismerkedett egy fiúval akitől több "virtuális" törődést kapott .

Én nagyon szerettem a barátnőmet,első nagy szerelmem volt és én sem hívtam volt,hogy több napig de ezt leszámítva halálosan belé voltam zúgva és most is írtóra hiányzik :(

Talán lenne még esélyem de ott van neki az az új fiú én nem akarok belerondítani és megalázni magamat,majd talán idővel...

De azért mert ezt csinálja ugyan úgy szerethet téged 21/F

2012. jan. 28. 17:06
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Én teljesen megértelek, kedves kérdező, hasonló problémával küszködtem az elmúlt hónapban. A párom elutazott külföldre, de minden este beszéltünk skype-on. Viszont én is úgy éreztem, hogy nem is hiányzom neki, hogy ő nem szenved úgy, mint én. Volt is ebből vitánk, mert kérdőre vontam. Azt kérdezte, mégis hogy kellene mutatnia, hogy hiányzok? Kezdjen el sírni minden nap, hogy hogy hiányzok neki és milyen rossz? Meg hogy rosszul kellene éreznie magát a saját testvérénél, akit évek óta nem látott? Bevallom, rosszul esett, nagyon, de igaza is van valamilyen szinten. Önző voltam, azt akartam, hogy ő is szenvedjen, mint én, hogy átérezze. De ezzel csak azt értem el, hogy negatívum lettem az egyébként kellemes "nyaralásban", és valószínüleg már gyomorgörccsel ült le a gép elé esténként, hogy milyen hangulatban leszek...
2012. jan. 28. 17:29
 14/17 A kérdező kommentje:

13-as

szerintem a te barátod nagyon hasonlít az enyémre

ő is azt mondta, hogy nem fog siránkozni ahogy én. hiányzom neki, de ez van

ő nagyon optimista és nem szeret feleslegesen bosszankodni, és szerinte ez is felesleges, mert hát ellene nem tudunk semmit tenni

élvezi egy kicsit a helyzetet aztán úgyis jobb lesz

mindenből szereti kihozni a legjobbat

2012. jan. 28. 17:51
 15/17 anonim ***** válasza:

Szia, Kérdező!

Szerintem is csak túl gondolod a dolgot, hiányzol a barátodnak :) Egyszerűen csak annyi van, hogy logikusan gondolkodik: nagyon hiányzol neki, de attól, hogy ha siránkozik, nem jössz haza előbb. Szóval semmi gond nincs, ne aggódj!

2012. jan. 29. 00:30
 16/17 anonim ***** válasza:
A 13-as válaszoló vagyok. Tegnap éjjel visszatért a párom, és kétségem sincs afelől, mennyire hiányoztam neki és mennyire szeret. Igazán kimutatta egész este, érezni lehetett minden szavában, mozdulatában. Szóval tényleg csak mi lihegjük túl, nyugodj meg, veletek is minden rendben lesz :)
2012. jan. 29. 12:53
 17/17 A kérdező kommentje:

örülök neki utolsó :) hát igen, akkor kifogtunk mindketten egy hasonló pasit

mi is hamarosan találkozunk

kíváncsi vagyok mi lesz:)

2012. jan. 29. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!