Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A mit gondoltok a 160cm-től...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mit gondoltok a 160cm-től alacsonyabb lányokról?

Figyelt kérdés

22 éves lány vagyok és 156cm. Mindig kisebbségi komplexusom volt a magasságom miatt. Mostanában próbálkozok a magassarkúval,de nagyon kényelmetlen :S. A legkellemetlenebb az egésszben,h sokkal fiatalabbnak néznek,pl megkért egy ismerősöm,h hozzak neki cigit és,mivel nem volt nállam személyi,nem hitték el,h 18-at betöltöttem és nem is kaptam cigit. Párt találnom is nehéz. Nem hiszem,h a kinézetemmel van gond,mivel udvarolnak a fiúk,csak épp a tőlem minimum 3-4 évvel fiatalabbak. Lányok,van aki hasonló helyzetben van? Fiúk,nektek mennyire vonzó egy alacsony lány?

Köszi a válaszokat!

2012. jan. 28. 12:00
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
én átlagos 180magas vagyok és imádom az alacsony lányokat :)))
2012. jan. 28. 13:39
 12/21 anonim válasza:
Èn 182 cm vagyok a bnőm 158 cm és semmi gond sincs a magassàg külömbséggel :-D
2012. jan. 28. 16:36
 13/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat :)
2012. jan. 28. 19:51
 14/21 anonim ***** válasza:
24%
a törpe csajok a leggenyóbbAK.
2012. jan. 29. 09:46
 15/21 anonim ***** válasza:

engem jobban vonz ha egy lány alacsony, pedig nem én vagyok a pedómaci (remélem) :)

F18

2012. jan. 29. 18:50
 16/21 anonim ***** válasza:
Nem baj legalább kompenzálhatod a magasságod a 180 cm-s f*szikkal. Úgy is ez a szokásotok, hozzád hasonlóaknak. szeretitek félrelökni a 170-173 cm-es férfiakat, mert neketek a 156 cm-hez 180-185 kell.. erről ennyit
2012. febr. 1. 11:28
 17/21 A kérdező kommentje:
Utolsó szerintem ne általánosíts! Az tény és való,hogy vannak ilyen lányok és nem mondom én sem azt,hogy nem jönnek be a két méteresek,de ennek ellenére 1 kivétellel mind alacsony pasijaim voltak!!! Szóval nálam a magasságon kívül még annyi értékelhető tulajdonsága van egy pasinak és nem utasítanák el azért valakit,mert 170 cm,sőt még alacsonyabbat sem!És képzeld,örülök,ha egy pasi nem 20 cm-vel magasabb mint én,mert akkor eszembe se jut magassarkút húzni,mert nem érzem úgy,kompenzálnom kellene.
2012. febr. 1. 20:33
 18/21 anonim ***** válasza:
Igen persze ez a szokásos védekezésetek, hogy ne általánosítsatok.. bla bla bla. Közben beismeri, hogy ő is a 2m-eskért rajong. Itt árultak el magad és váltál hiteltelenné.. Nem baj, én legalábbis erre számítottam.
2012. febr. 1. 20:59
 19/21 A kérdező kommentje:
De miért kell kiforgatni a szavam? Egyébként én azt írtam,h a 2 méteresekért vagyok oda? Csak megjegyeztem,h azok is bejönnek,ugyanis hazudnák,ha nem azt írtam volna. Mert ez most már érdekel!!! Mert a mondanivalóm lényege az volt,h a pasikban annyi tulajdonság van még ami a magasságon kívül többet számít. Csak nem értem,h pont engem miért támadtál le. Nekem a 173 cm már magasnak számít!!!! Az már 17 cm különbség. Ugyan már! Alapból utálok vitázni,de nagyon jogtalannak érzem ezt a rágalmazást,hisz nem is ismersz.
2012. febr. 1. 23:36
 20/21 anonim ***** válasza:

^^ Igen túllépptem a határokat és elnézést kérek Tőled, de már eléggé elegem van 180-as standardnek való megfelelésekből.. gondolom ezt Te is érzed, hogy nem könnyű alacsony (172 cm) és igen rossz anyagi körélmények között élő férfiként az élet.(itt nem kell azzal jönni honnan van pénzem netre, mert annyit azért összekaparok havonta.. De kevés ilyen NŐ van, mint Te. A legtöbb nem ilyen, ha megsértettelek, akkor még1szer elnézést kérek!

üdv Gábor

2012. febr. 2. 19:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!