Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első nagy szerelmeddel újra kezdeni a kapcsolatot? Nincs harag és néha napján beszéltek is
Tegyük fel az illető életed nagy szerelme volt,nagyon fiatalok voltatok és 3-4 év együttjárás után elválnak útjaitok,mert úgy érzitek ismerkednetek kell,túl faitalok vagytok.Nem 30 évesen akartok eljutni oda,hogy ó mégsem ő kell nekem és akkor szakitsunk miközben te 2 gyerkőccel ott maradsz. A végén úgy váltok el, hátha egyszer még ...
De itt a bibi,évekkel később a másiknak időközben új kapcsolata lesz és neked is volt/van párod. Te elkezded újra fontolgatni azt h esetleg újból megpróbáljátok. Mit tennél? tudod h neki párja van 1,5 éve .
Én személy szerint azt a nézetet vallom,h minden embernek van egy igazi párja,akivel végül vmilyen formába összehozza a sors és családot alapitanak együtt. De vajon ez ilyen formában is működik, ha egyszer már elváltak útjaik?
Hát én a feleségemet 4-5-6 éves koromban ismertem meg. Együtt játszottunk a tanyán.
Azután 15 évesen egy táborban beszélgettünk szilvaszedés közben, és kiderült, hogy mi gyerekkorunkban együtt voltunk a tanyán. A táborban mindig együtt voltunk, de aztán elvitt a sors egymástól. Volt egy rokonunk akinek a lánya érettségizett, és elmentünk a ballagására. Ki volt az aki mögötte ballagott? Na ki? Hát a kislány a tanyáról és a kislány a táborból. Elmentem a bulijukra, és azóta együtt vagyunk. már egy szép kislányunk is van.
Szerinted akkor lehetséges a kérdésed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!