Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az első nagy szerelmeddel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az első nagy szerelmeddel újra kezdeni a kapcsolatot? Nincs harag és néha napján beszéltek is

Figyelt kérdés

Tegyük fel az illető életed nagy szerelme volt,nagyon fiatalok voltatok és 3-4 év együttjárás után elválnak útjaitok,mert úgy érzitek ismerkednetek kell,túl faitalok vagytok.Nem 30 évesen akartok eljutni oda,hogy ó mégsem ő kell nekem és akkor szakitsunk miközben te 2 gyerkőccel ott maradsz. A végén úgy váltok el, hátha egyszer még ...

De itt a bibi,évekkel később a másiknak időközben új kapcsolata lesz és neked is volt/van párod. Te elkezded újra fontolgatni azt h esetleg újból megpróbáljátok. Mit tennél? tudod h neki párja van 1,5 éve .

Én személy szerint azt a nézetet vallom,h minden embernek van egy igazi párja,akivel végül vmilyen formába összehozza a sors és családot alapitanak együtt. De vajon ez ilyen formában is működik, ha egyszer már elváltak útjaik?

2012. jan. 27. 23:25
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Itt most rólam ne beszléjünk, de igen, am sztem van értelme megpróbálnotok.... de majd akkor ha nem lesz párja. És ne te akard elszakítani tőle, mert azzal csak fájdalmat fogsz okozni...
2012. jan. 27. 23:28
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Hát én a feleségemet 4-5-6 éves koromban ismertem meg. Együtt játszottunk a tanyán.

Azután 15 évesen egy táborban beszélgettünk szilvaszedés közben, és kiderült, hogy mi gyerekkorunkban együtt voltunk a tanyán. A táborban mindig együtt voltunk, de aztán elvitt a sors egymástól. Volt egy rokonunk akinek a lánya érettségizett, és elmentünk a ballagására. Ki volt az aki mögötte ballagott? Na ki? Hát a kislány a tanyáról és a kislány a táborból. Elmentem a bulijukra, és azóta együtt vagyunk. már egy szép kislányunk is van.

Szerinted akkor lehetséges a kérdésed?

2012. jan. 27. 23:34
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem kár ezzel hitegetni magad, elváltak kész, meg volt az oka, neki párja van, lehet a felesége lesz, szóval, míg te várakozol addig, ő feleségül veszi, családot alapít stb. El kell fogadni, hogy elmúlt, el kell engedni, és biztos ez a könnyebb út, egy olyannal akit ismersz már. Nem tudom...
2012. jan. 28. 02:16
 4/4 A kérdező kommentje:
Én nem azt mondtam,h évekig várok várok és itthon gubbasztok egyedül.Természetesen én is ismerkedem,csak ha úgy alakul h mindketten egyedül leszünk ,akkor van e esély arra h megpróbáljuk.
2012. jan. 29. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!