Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ismerkedjek meg barátnőm apjával?
Menj el a párodért és ha Apuci jön ki a kopogásra,kezdd köszönéssel! Észre fogod venni a kérdést a szemén,hogy : -Mi járatban vagy erre?
Köszönés után kéznyújtás nélkül mutatkozz be! Aztán kérdezhetsz,hogy: -Itthon van-e X.Y.? A többi jön magától,bár a legjobb az,ha párod mutat be Édesapjának! Lényeg!: Csak semmi pánik! Azért kérdezz pár dolgot párodtól,hogy milyen közeledést,stílust fogad el "felmenője"! Üdv!:
Ffi/37
Hát, sztem kezdj el kocogni... Ki tudja mikor kell majd elfutnod egy túlfejlett védelmező ösztönben szenvedő apukától. :D Amúgy próbálj meg tisztelettudó lenni, ne káromkodj. Puhatold ki, hogy mit kedvelhet, és ha te is azt kedveled, akkor máris van beszédtémátok. És lehetőleg ne előtte beszéljétek meg, hogy mit terveztek az éjszaka...
(Az én apámról vettem a mintát, ez ősönként változó. Sok sikert. :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!