Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet "siettetni" hogy össze jöjjek egy lánnyal? (Többi lent)
a lényeg az hogy nagyon szerelmes vagyok egy lányba, akinek régen már szerelmet vallotam, de akkor ez nem jött össze mert pasija volt / van ( nála 8!! évvel idősebb), de látszik h ez nem egy erős kapcsolat, meg a lány se az a kurv@ típus, ezért is jön be annyira. Azóta sok minden változott , és most lehetséges, h tetszem neki,( pl órán látom h néz, , és amint rá nézek elkapja a fejét, .stb) de nem tudom h mit tudnék csinálni, gondoltam már rá h elmondom neki megint h nagyon szeretem , de : 1. nem is biztos h tetszek neki
2.nem tudom hogy mondjam meg neki , mivel már egyszer elmondtam neki régen, és ha most csak úgy szimplán megint elmondanám hülyének nézne
3.azt "várnám"( de már elig birom kivárni), h most már ő lépjen , mert én már tényleg mindent meg tettem...
A kérdésem tehát az lenne , h mit csináljak ahhoz, hogy ha szeret akkor tényleg mondja már el nekem? Legyek vele közömbös, ( de akkor mi van ha azt hiszi h már tovább léptem és nem érdekel ő,) vagy legyek vele nagyon kedves?8 de akk meg hülyánek fog hinni, h nem értek a szép szóból....
Bocs a regényért , de már tényleg nem tudom h mit csináljak, már lehet az is jobb lenne ha kiderülne h nem szeret és túl tudnék lépni végre ezen a szaron ami már 2,5 éve tart:S
A Válaszokat előre kösz!
16/F
Szia:)
Én annyit tudok javasolni, hogy légy bátor és mond el mit érzel...Tudod mit?!?! A legegyszerűbb lenne, ha ugyanígy mondanád el, hogy mi a gondod, min hezitálsz, mi az amin agyalsz, mint Itt leírtad a kérdésedben :)
Ha ezután "elküld" , akkor tényleg hagynod kell... de egy próbát megér !!
Sok sikert!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!