Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom megy legénybúcsúba,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom megy legénybúcsúba, ahol lesznek rosszlányok is. Nem akarom elengedni, mit tegyek?

Figyelt kérdés

A párom legjobb barátjának a legénybúcsújáról lenne szó. Kiderült, hogy a búcsúztatón lesznek nem túl erkölcsös lányok! (tehetős, szóval biztosan a leggyönyörűbb lányokat fogja hívni)

Tudom, hogy a legjobb barátjáról lenne szó…, de én féltem…, ezért nem akarom elengedni! Emiatt már nagyon komolyan össze is vesztünk.

Azt mondja, hogy ő nem fog megcsalni! Csak attól is félek, hogy inni is fog, és hát ugye ott lesznek azok a fullos cicababák, bármi történhet. Azért mégis csak pasiból van! Szerintetek ezt egy pasi ki bírja?

2012. jan. 27. 18:42
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

Hát amelyik legénybúcsúban én voltam ott dugni jöttek a prostik. (És nem csak a vőlegény örömére.)

Volt ahol a völegény bátyja kifizette őket egész estére, ott bármilyen szolgáltatást lehetett kérni. És volt ahol csak a vőlegény volt befizetve, ha más is akart valamit annak fizetnie kellett.

2012. jan. 27. 19:32
 22/28 anonim ***** válasza:
37%
Én is ott akarok lenni.
2012. jan. 27. 19:32
 23/28 anonim ***** válasza:

Én szívesen elmegyek helyette :D

Komolyra fordítva a szót:

Aki meg akar csalni az megteszi, nem kell hozzá olyan környezet. Aki pedig nem akar megcsalni az akkor sem fog ha 5 meztelen Pamela Anderson (hepa nélkl persze) vonaglik körülötte.

A kapcsolat alapja a bizalom. Ilyen mentalitással egész életedben csak a kétségek fognak gyötörni.

Ha meg akar csalni, nem ezen fog múlni, ha pedig nem akar akkor sehol sem fog.

Elfogadod vagy elveszíted...

2012. jan. 27. 19:35
 24/28 anonim ***** válasza:
0%
Megfog csalni. engedd el 90%át pasik írják
2012. jan. 27. 19:37
 25/28 anonim ***** válasza:
jó munkás ember? ha igen akkor annyi kijár hogy pár főiskolás lány fuvolázik rajta!
2012. jan. 27. 20:05
 26/28 Gergo_30F ***** válasza:

tetszik vagy sem, nem azon múlik, hogy megcsal-e, hogy most elengeded vagy sem. ha meg akar, meg fog, békében, csendben, úgy, hogy te csak utólag tudod meg (ha egyáltalán...).

szerintem a lehető legrosszabb, ami tehetsz, az a hiszti meg a visítozás, hogy "márpedig nem mehet sehova". nem a kutyád, nem a tulajdonod, hogy megszabd mikor hova megy.

van rá egy söröm, hogy ha hiszti nélkül rábólintottál volna, most kevésbé kéne aggódnod. egyébként ha ennyire nem bízol benne, akkor nincs is igazán mit félteni azon a kapcsolaton...

2012. jan. 27. 21:09
 27/28 anonim ***** válasza:
Szia. Es a parod elemnt vegul? A kapcsolatotok ugyan olyan mint elotte?
2012. ápr. 14. 13:18
 28/28 anonim válasza:
Na, elengedted végül? Volt valami etye-petye?
2012. máj. 20. 00:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!