Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom megy legénybúcsúba,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom megy legénybúcsúba, ahol lesznek rosszlányok is. Nem akarom elengedni, mit tegyek?

Figyelt kérdés

A párom legjobb barátjának a legénybúcsújáról lenne szó. Kiderült, hogy a búcsúztatón lesznek nem túl erkölcsös lányok! (tehetős, szóval biztosan a leggyönyörűbb lányokat fogja hívni)

Tudom, hogy a legjobb barátjáról lenne szó…, de én féltem…, ezért nem akarom elengedni! Emiatt már nagyon komolyan össze is vesztünk.

Azt mondja, hogy ő nem fog megcsalni! Csak attól is félek, hogy inni is fog, és hát ugye ott lesznek azok a fullos cicababák, bármi történhet. Azért mégis csak pasiból van! Szerintetek ezt egy pasi ki bírja?

2012. jan. 27. 18:42
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
ne engedd el..magaddal b*szol ki
2012. jan. 27. 18:48
 12/28 anonim ***** válasza:
10%

"de én féltem…" Mi a faxtól félted?

Talán attól tartasz, hogy a rosszlányok megverik a párod? Nyugi ilyen nem lesz. Max megdugja őket. Azokon a legénybúcsúkon ahol én voltam legalábbis ez történt a rosszlányokkal. Meg lettek dugva. Ha már meg lettek véve egész estére akkor dolgozzanak meg a pénzükért. Emlékszem volt nagyon ügyes kis csaj. Évike innen is üdvözöllek. :)

2012. jan. 27. 19:04
 13/28 anonim ***** válasza:
ha nem engeded el az csak olaj a tűzre! ezt egy férfi úgy éli meg, hogy korlátozni akarod, hogy meg akarod neki szabni mit tehet és mit nem. engedd el és imádkozz, hogy ne csaljon meg!
2012. jan. 27. 19:11
 14/28 A kérdező kommentje:
ezek nem táncos lányok lesznek, hivatásos prostik!!!
2012. jan. 27. 19:21
 15/28 A kérdező kommentje:
táncos csajokat még csak nem is hívtak! meg hát minek is azt már a mai világban? :(
2012. jan. 27. 19:22
 16/28 anonim ***** válasza:
5%

"ezek nem táncos lányok lesznek, hivatásos prostik!!!"

Hát jó hogy!!! Miért szerinted én mire gondoltam. Nyugdíjas otthon ápolónőire?!

Legénybúcsú = prostik Ez így természetes cicám.

Csak azt nem értem miért kell félteni azt a gyereket a prostiktól? Nem bántanak azok. Sőt, van köztük sok normális és kedves lány is.

2012. jan. 27. 19:25
 17/28 A kérdező kommentje:
más írta, h biztosan csak táncolnak... istenem
2012. jan. 27. 19:27
 18/28 A kérdező kommentje:
Biztosan nem is táncolni jönnek át, hanem kártyázni, nem???????
2012. jan. 27. 19:28
 19/28 anonim ***** válasza:

Nyugodtan engedd csak el, nem lesz semmi baj.

Maximum csak szolgáltatást vesz igénybe, ami ki van fizetve. Már, ha addigra nem rúg be annyira.

Ne izgulj, nem kopik a szerszám, csak edződik. ;)

2012. jan. 27. 19:31
 20/28 A kérdező kommentje:
tudom én, hogy mik szoktak ott menni....
2012. jan. 27. 19:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!