Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, a barátomat kezdem unni de nem szeretnék vele szakítani?!
szya
szerintem ne szakits vele mert majd utána fogsz rájönni hogy szereted
én is igy voltam egy gyerekkel
Szerintem minden kapcsolatban vannak hasonló stádiumok!
Találj ki valami újat. Velünk is volt ilyen és mindig kitaláltunk egy elfoglaltságot. Pl. közösen mentünk barátok közé, elmentünk együtt táncolni, kirándulni mentünk, biciklitúrázni, itt a strandszezon stb... most a legújabb hobbink a kártyázás, vagy társasjáték. De komolyan, tök vicces. És nem csak kisgyerekeknek való társasjátékok vannak, hanem rengeteg izgalmas is, amiket lehet élvezni. Pedig én azt hittem magamról, hogy utálok kártyázni. Hihetetlen, hogy egy ilyen apróság, mennyre feldobja a kapcsolatot!Próbálkozz te is hasonlókkal, ha szereted és nem tudod elképzelni nélküle a mindennapjaidat! Sok sikert!
Szia!
Legyenek közös programjaitok, élményeitek, mozduljatok ki;) Jót fog tenni a kapcsolatotoknak. Pl: mozi, étterem, állatkert, libegő, séta, strand, koncert, a teljesség igénye nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!