Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiakat miért taszitják annyira a nagyobb hasú lányok? áplot, divatos, csinosnak mondott nö vagyok, vékonynak tünök, vékonyak a lábaim, pici fenék, nagy cicik, de van egy kis hasam, olyan 3-4 hónapos terhesnek felel meg.
Csak szimplán egy hárpia vagy, az az oka. Elolvasva azokat, amiket írtál, nem hiszem, hogy a hasad lenne a legnagyobb probléma.
Az arcodról pedig nem írtál. Rengeteget számít, hogy egy nőnek kedves, csinos arca van, vagy gyerekeket lehetne vele riogatni. Azért a hasad nyugodtan ledolgozhatod, mert gusztustalan, ha egy nőnek pocakja van.(Ez persze nem feltétlenül igaz azokra, akik már több gyereket is szültek).
Utálod a férfiakat, ugye? Valószínűleg ez látszik is rajtad.
Hány éves vagy?
Ami szerintem a gond:Az a fejed.Ha helyes lennél akkor ragadnának rád a pasik.
Abból ítélve h alkeszokkal dumálsz szerintem falusi vagy,ebből adódóan túl gazdak palikat nem fogsz tudni becserkészni mivel azok nem ott laknak.
önbizalomhiányt én nem látok.Talán az az arcodból is vissza kéne venned és akkor talán valaki észre is vesz és melletted is marad.
Ezt olvastad?? Na ezért nincs a csajoknak önbizalmuk mert a "csajos" magazinok kimossák az agyukat.
QRVÁRA NEM SZÁMÍT!
34f
Elolvastak. Ha jól értem te egy HAS vagy. Mert te annak tartod magad. És így is van, egy HASból állsz, mivel A TESTED TÖBBI RÉSZÉT nem vagy hajlandó se méltányolni, se észrevenni, se azokból a legtöbbet kihozni, mindig csak a HAS. A világ az ellenséged, ahol (szerinted) minden férfi HASAKAT ellenőriz, HASAKAT vizsgál, HASAKAT keres. Több évnyi sikeres bebeszélés után sikerült tökéletesen elhinned hogy te bizony egy értéktelen vacak vagy! Szép munka volt! Ehhez még hozzá jött, hogy X ember negatív véleményével még megis támogatod ezt a beteges teóriát. Egy valamire való statisztika is úgy készül, hogy komoly mennyiségű embert kérdeznek meg. Most azért mert kb. 10en elhajtottak a francba, mert nem tetszettél nekik, miért kell azt a hülyeséget levonni ebből, hogy mondjuk a következő férfiaknak sem fogsz tetszeni. Arról nem tehetsz, hogy valakinek más az ízlése, és attól semmivel sem leszel rosszabb, hogy valakinek nem jössz be. Őszintén megmondták, hogy nem, leléptek, de meg még mindig őket átkozod. Ma a világ azzal van tele hogy X ember nem képes társat találni, nézd csak meg hányféle ember a rondától a szépig keress társkerősökön, őket is kikosarazzák legalább 10en így vagy úgy. És? Nem a HASUKAT hibáztatják érte. Sajnos teljesen betege lettél a HASADNAK, mint Cyranó az orrának. Tudod, van egy érdekes könyv: Andrew L. Morrison amerikai pszichiáter írta. (Harvard). A szégyenkezés a címe. párszáz oldalon keresztül mutat be hozzád hasonló kórós eseteket, akik mániákusan gyűlölik hozzád hasonlóan valamelyik testrészüket. Egy nő az orrát, egy férfi a homlokát. A pszichiáter kiderítette, hogy mindegyik esetben DURVA BEKÉPZELÉSRŐL van szó, a testrész problémájának óriási felnagyításáról. Magyarán te ezt a kérdést eltúlzott, beképzeled. Ehhez még hozzájön a média által bemutatott szépségek ideje, akik közül sokan csak milliós plasztikai műtétek árán szépen, és nagyon erős megvílágításban egy betanított pózban egy jó fotó erejéig. Tovább nem. Ez egy "jó" marketing a magukkal elégedetlenkedő nőknek hogy vásároljanak x csodaterméket, próbáljanak ki y diétát.
Ha valóban a HAS számítana, ahogy mondod, nézz csak körül hány nőnek nem lenne társa. Nézz körül egy forgalmas utcán : hány nagyhasú nőnek van barátja, vagy éppen hányat kísér a férje kisgyerekkel, szülés utáni nagy hassal. Érdekesmód ott a HAS senkit nem zavar, sőt még tetszik is. De még ha ezt el is ismered, akkor is találsz majd kifogást: De hát az én HASAM, az én problémám az MÁS!. Mert te attól érzed jól magad a kérdéshez tett kommentjeidből ez jött le: ha csepűlheted, szidhatod, önsajnálhatod magadat. Bármit, csak ne kelljen kibékülni a saját testeddel!!! Tehát akárki mondhat akármit, úgy is ugyanabba a hibás magatartásba fogsz esni. Hamis viziódat még rossz, szintén a média által közétett hülye kutatásokkal igazolod, és ezzel bezárul az ördögi kör.
A választásaidhoz: egy nőn igen is meglátszik, hogy viszonyul saját magához, és a férfiak azt szeretik, ha egy nő elégedett magával, mert csak úgy tud sugározni. Magyarul az ellenkezőjét (ami most te vagy) rohadtul nem szeretik. Azt csak a hasonló problémákkal küzködő elégedetlen balf.aszok szeretik. Hasonló a hasonlót vonzza, így ezek a megkeseredett emberek téged nem vesznek komolyan, nem tisztelnek, csak azért kellenél nekik, mert már rég lemondtak egy harmónikus, csinos, boldog nőről, és mert tudják, hogy azoknak a nőknek ők nem kellenének. Mintahogy neked is csak komolytalan jelöltek voltak, te csak társat akartál, de nem őket magukat, magyarul neked már mindegy lenne csak legyen valakid. Benned és ezekben a férfiakban a közös, a leadott színvonal , a gyors párkereshetnék, és a kétségbeesés találkozott. Ők sem tiszteltek téged, és te is tiszteletlenül írsz róluk. Tehát bolhából elefántot csinálsz. A másik, hogy az emberrel úgy beszélnek az embernek, ahogy hagyja. Te hagytad, hogy így beszéljenek, végighallgattad, gyötörted rajta magad, hát velem ezt rohadtul nem tudták volna megcsinálni. A ronda, elhanyagolt férfiak szokása pediglen az , hogy saját fogyatékosságukat kompenzálva még a legszebb nőket is képesek leszólni. Rengeteg olyan párkapcsolatot ismerek ahol ez a játszma megy, az előnytelen külsejű férfi sakkban, terrorban tartja a sok esetben szép, gyönyörű nőt és a bunkó beszólásaival elhiteti vele, hogy ő szerencsétlen ezen a Földön már más férfinek nem is kellhet (ócska férfitrükk, hogy magához láncolja a csajt)...Szóval én azt tanácsolom, hogy ilyen embereknek ne dőlj be, mert nem őszinte ez a vélemény, itt csak a rosszindulat őszinte.
És ne ígérgesd meg, hogy majd ilyen jó csaj lesz belőlem nyárra, merthogy ez ígéret, ki tudja hányszor mondtad már ezt. És nem másoknak kell bebízonyítani, hogy jó csaj vagy, hanem EGYEDÜL MAGADNAK. Mert rádfér, ott a sport, ott van minden.
És vedd észre a lábad, az arcod, a melled, a hajad, és adj többet magadra. Aki csak a HASAT keresi benned, annak nem te kellesz, de aki TÉGED szeret, az a HASADAT is imádni fogja. Sok sikert!
Felesleges kérdés volt. Minden ember más, minden embernek más a szép, ergo; mindenki a maga verzióját, látásmódját mondja el, ami csak akkor hasznos, ha a válaszolók közt keresel magadnak párt... xD
Képzeld el fordított helyzetben: Egy pasi megkérdezné, hogy taszítja-e a nőket a nagy has... Naná, hogy lesz olyan, aki igent ír, s olyan is, aki nem. Szóval a kérdező kb ugyanott van, mintha fel se tette volna a kérdést.
Nekem szingli pasiként biztos,hogy tetszenél!
Mert én nem bánom,s nem taszít,ha egy nőnek kis pocija,sőt!
Számomra ez sokkal nőisebbnek számít,főleg,ha esetleg picit teltebb vagy hozzá,nagyobb,de kizárólag természetes cicikkel,ami az sem baj,ha lógósabb! Sőt,még izgatóbb,s kívánatosabb számomra,pont ezért kedvelem az èrettebb nőket a legjobban!
A vékonyabb női test,ill vonal(már bocsánat,hiszen senkit nem szeretnék megbántani),de számomra nem nőies,s nem izgató!
Egy szingli,hetero pasi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!