Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A férfiakat miért taszitják...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiakat miért taszitják annyira a nagyobb hasú lányok? áplot, divatos, csinosnak mondott nö vagyok, vékonynak tünök, vékonyak a lábaim, pici fenék, nagy cicik, de van egy kis hasam, olyan 3-4 hónapos terhesnek felel meg.

Figyelt kérdés
Azt olvastam valahol, hogy a pasiknál tudat alatt is a derék-csipö arány a döntö. Nekem nagyon keskeny a csipöm, mellé nagyobb has, de nem lóg. Évek óta senki nem udvarol. Már szinte senkinek nem kellek, még szexre se kellenék. Tényleg nagyon sokat számit a has?? Amit ugyan most dolgozok le, nyárra tuti lemegy. Légyszi öszintén. Mi kirekesztettek vagyunk kicsit nagyobb hasúak?
2012. jan. 27. 12:25
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:

"és ha újak udvarolnak, sokan mondjuk, mert olyan szép leszek, akkor csak millárdossal állok majd le, ez lesz a pasik büntetése. ha nagy hassal nem kellettem, akkor nekem meg csinosan ök nem fognak kelleni átlagos pénztárcával."

Na ezért nem udvarolnak neked, nem a hasad miatt.

2012. jan. 27. 13:04
 12/40 A kérdező kommentje:

gondolod bélféreg lehet az oka?? és azt hogy lehet kiirtani? majd utánanézek.

amugy én szinte sose sortoltam, mindig egész nap csak feküdtem. alig mozogtam valamit. mostmár minden nap edzek

majd beirok, ha már nem tünök 3-4 honapos termesnek. amugy nem gömbölyü a has, hanem szétterülö, nagy. és egybevan a derekammal. jó gusztustalan lehetek, mi?? :)

2012. jan. 27. 13:06
 13/40 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, nekem alapvetően átlagos a testalkatom, és van egy pici hasam,de emiatt még nem volt problémám a pasiknál. Jó, sose vonzottam össze ezreket, de mindig volt, aki bepróbálkozott. Szóval kizárt dolog, hogy a hasad miatt van. Talán tényleg a kisugárzásoddal van a probléma. Szerintem kicsit jobban bízz magadban!
2012. jan. 27. 13:07
 14/40 A kérdező kommentje:

és ezt honnan tudják, utolsó?? :)

látszik egy nön ha csak a pénzes pasikat szereti???

pedig nem mutatom direkt. nekem is van, igy nagyasszonynak nézek ki. szóval ezt nem látják rajtam, de én mégis csak a pénzt szeretem. plusz ha nagyon nagyon csinos leszek, jóhogy millárdos dukál mellém, nem?? átlagosnak átlagos, nagyoncsinosnak meg gazdag, vagy nem igy van?? a szépeket kényeztetni kell.

2012. jan. 27. 13:08
 15/40 A kérdező kommentje:
utolsó! igen, a kisugárzás. az. hogyan kell bizni magamban??? mert régebben biztam, de mára elszállt. nem emlékszem hogy kell. és ezt megérzik. pedig sokszor nagyon dögösnek érzem magam, pláne most, hogy edzek, mégse, semmi esély. senkinek nem kellek.
2012. jan. 27. 13:10
 16/40 anonim ***** válasza:
Akkor házi feladat: Rázd meg magad és olvasd el, hogyan beszélsz magadról! Neked kellene egy olyan pasi, aki így jellemzi magát? Ugye nem? Akkor ne csak az edzésre koncentrálj, hanem az önértékelésedre is. Keresd magadon a szépet és értékeset. Ne koncentrálj arra, ami nem tetszik. Így élni is nehéz, nem csak párt találni.
2012. jan. 27. 13:12
 17/40 A kérdező kommentje:
ja, udvarolt egy nálam fiatalabb, kissé dagadt, mackós, csóró gyerek, egy igazi lúzer, akinek kalapácsujja van. undorito. és az exnöjének köpenyhasavolt, ami lelógott a pi.nájáig, azaz az alá, nekem közel se ilyen. nos, ez a sz.ar csöves, ruppótlan megjegyezte, hogy van egy kis hasam. miért ilyenek az emberek??? meg az alkoloista is. én nem jegyeztem meg a fiatalnak, hogy ö dagadt, kalapácsujja van és hogy lúzer, csöves, semmilye sincs. és az alkoholistának sem, hogy alkesz, ccsöves, az anyjából él. ök miért teszik ezt egy idegen növel??? miért mernek ilyet mondani nekem??? miért??? hogy merik venni a bátorságot?? én sose tenném, senkivel. söt, inkább biztatom, mint itt pár kedves hozzászóló. soha nem sértenék meg senkit, de engem mindenki. miért van ez??? csak sértegetnek. ilyen buták, vagy ez az emberi jellem?? vagy irigyek, mert megvan mindenem??? és a hasamat leszámitva elég szép vagyok ??? csak ez lehet, ha minden ember valamivel mindig megsért. mindegy, rába.sznak. edzek, és nyárra a legjobb nö leszek. és csak mosolyogni fogok mindig, meg plusz hazudozni, milyen nagyon jo nekem. nem adok okot semmilyen sértésre, mert elöadom, milyen nagyszerü nekem. és igy szenvedni fognak. ez most az életcélom, hogy irigykedjenek a férgek!!!
2012. jan. 27. 13:16
 18/40 anonim ***** válasza:
13:08 Ezt konkrétan nem tudhatják, de azt igen, h mennyire jellemtelen vagy. Ha nem lennél az, nem a pénzes pasikra hajtanál.
2012. jan. 27. 13:16
 19/40 A kérdező kommentje:
kedves vagy a házifeladatt, köszönöm szépen!! igy teszek!!! nyárra, mit nyárra, már jövö hónapra kikupálom magam. és tényleg igazad van, a szépet fogom csak meglátni magamon, régen is igy tettem, nagyon jó csajnak tartottam magam és sokmindenben sikerem volt. igaz pasikban nem, de az nem számit. ök a legkevesebbek, meg úgyis csak gazdag pasi kell. pláne, ha nagyon nagyon jó alakom lesz, mert már nem kell sok...edzek, mint az örült.
2012. jan. 27. 13:19
 20/40 A kérdező kommentje:
jellemtelenség, vagy sem, ez van. pénz beszél, kutya ugat. nekem is megvan már szinte mindenem. és jo csaj vagyok. kivéve a has, de most az nem számit, mert már csak pár hétig élek vele, annyira azért nem hatalmas :). csak szeretem a tökéletes testet. és nekem az lesz. és megtehetem, ha már ilyen csinos vagyok, hogy ne valami buta csövesnek legyek a kapcája, és csövezzek otthon vele, hogy valami gazdag pasi kényeztessen. ennyi. akinek ez nem tetszik :), teszek rá. az ö élete ugysem változik, jellemtelenség ide vagy oda, én jobban elvagyok pénzzzel :D. kit érdekel mit gondol más, aki a szakadt kanapéjén ücsörög :). csak és kizárólag gazdag pasi jöhet számitásba, aki sokat költ rám. és én most nem olcso kis sza.r vacsorákra, virágokra gondolok. új kocsi, milliók, stb. itt kezdödik a pasi :). számomra. és a csöves pasik véleménye???? hmmmm, nem különösebben érdekel :D
2012. jan. 27. 13:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!